- 28,133
- 13,571
- 113
galler atamayacak gibi duruyor ama bunlarda belli olmuyor 1-2 tane atsa da rahatlasa kupon
Ben 9-0 ı bekliycem dost,,sende inceden takıl,,rastgelerolling bitti tek adım, gelirse bu duruma göre 2 k civarı dağıtırım sevdiğim kişilere.
Adamın kendi etkinliği istediğini yapabilir değil miBitmedi ki maç
Ellemeyin,,vursun istediği gibi kırbacı,,Adamın kendi etkinliği istediğini yapabilir değil mi
Kendi cevabını da verebilir değil mi. 3. Kişi olmaya meraklı birisin belli. 3. Kişiye ne düşer biliyorsan afiyet olsun kardeşim sana.Adamın kendi etkinliği istediğini yapabilir değil mi
Guzel söz bunu yaz bir yereKendi cevabını da verebilir değil mi. 3. Kişi olmaya meraklı birisin belli. 3. Kişiye ne düşer biliyorsan afiyet olsun kardeşim sana.
Sana lazım olacak işte SS al kendine 😀😀Guzel söz bunu yaz bir yere
kral bana bile laaf et ama @Kashima dostuma laf etme ricamdır.Kendi cevabını da verebilir değil mi. 3. Kişi olmaya meraklı birisin belli. 3. Kişiye ne düşer biliyorsan afiyet olsun kardeşim sana.
Yol yarilanmiş bol şans
nerdesin yahu kardeş, yetişşş biz anca bu kadar attırabildik ingiliz karılara. sende gallerli karılara arkadan bi müdahele yapta atsınlar.Yol yarilanmiş bol şans
Ss aldım çerçeve yapıp duvara asacamSana lazım olacak işte SS al kendine 😀😀
hosgeldin usta sessizdesinYol yarilanmiş bol şans
Bırak etsin bosver. Nede olsa elime düşer bir gün. O zaman ona elektrik su olarak dönerkral bana bile laaf et ama @Kashima dostuma laf etme ricamdır.
en son 800tl ti 20 dkkada 5k yaptık balyozu vurmaktan sakat kalmıştı 😂
Güldürdün be dost 😀Bırak etsin bosver. Nede olsa elime düşer bir gün. O zaman ona elektrik su olarak döner
Doğalgazı unutmaBırak etsin bosver. Nede olsa elime düşer bir gün. O zaman ona elektrik su olarak döner