- 6,274
- 2,535
- 113
6-1 olursa won kankaBu oyunu alırsa diğer setten 1 oyun mu alması lazım @negan61
6-1 olursa won kankaBu oyunu alırsa diğer setten 1 oyun mu alması lazım @negan61
Won değil diğer setten 1 oyun lazım ama onu da alır eşsek değilse6-1 olursa won kanka
Wonnn çekelim o zaman6-1 olursa won kanka
Bunada şükürRinderkenche guveniyodum nedense yenereine 10 orandan aldim pusulada cecirirse maçı varya bi okadar da pusuda
Bu temiz geldi en azından güzelRinderkenche guveniyodum nedense yenereine 10 orandan aldim pusulada cecirirse maçı varya bi okadar da pusuda
Şimdiden burda ki 2 kişi için kesene bereket seçme işi sendeRinderkenche guveniyodum nedense yenereine 10 orandan aldim pusulada cecirirse maçı varya bi okadar da pusuda
Çok iyi yapmışsın izliyorum maçı sinnerin ronald garros maçı gibi olacak bu da . Novak sıcaktan hoşaf olmuş 3&2 verecek gibi maçıRinderkenche guveniyodum nedense yenereine 10 orandan aldim pusulada cecirirse maçı varya bi okadar da pusuda
Kanka everyde maç bitmeden turltmasi garanti diye veriyor parayi ama betco sona kadar bekletiyo iptal olursa tutan kupanda bumlicam 😁6-1 süper
Resmi won bekleniyor
Kanka admin yapsın çekilişi çekimi yapinca direk atalimŞimdiden burda ki 2 kişi için kesene bereket seçme işi sende