- 6,269
- 2,534
- 113
Reis bence sen seç zaten 3 kişi takip etti burda ama yine senin kararınKanka admin yapsın çekilişi çekimi yapinca direk atalim
Reis bence sen seç zaten 3 kişi takip etti burda ama yine senin kararınKanka admin yapsın çekilişi çekimi yapinca direk atalim
Ben şimdi beğendim söylermisin benide dahil etsin reis@Shellac cekilis yaparmisin iki kişi trx olsun canlar
He ya betco kötü o yönden everyde veriyor bu betgitin altyapısı da veriyor. Olmaz iade falan inş sağ salim bitirsinler maçıKanka everyde maç bitmeden turltmasi garanti diye veriyor parayi ama betco sona kadar bekletiyo iptal olursa tutan kupanda bumlicam 😁
hayirli olsun@Shellac cekilis yaparmisin iki kişi trx olsun canlar
Dost kendin seç daha iyi olur ,,2 kişi@Shellac cekilis yaparmisin iki kişi trx olsun canlar
kupon paylasımı olarak açmıssın istediğin 2 kişiye özelden ulasabilirsin diyecek@Shellac cekilis yaparmisin iki kişi trx olsun canlar
Çekiliş konusu olmadığı için senin seçmen lazimKanka admin yapsın çekilişi çekimi yapinca direk atalim
karpuz usul sec gitsin laz@Shellac cekilis yaparmisin iki kişi trx olsun canlar
Seçim yapabilirsin usta sana kalmışKanka admin yapsın çekilişi çekimi yapinca direk atalim
Bende ondan dedim bari takip edenlerden seçse@lazo1761 konuyla hiç alkasi olmayan birisi gelip sana şans bile dilemeden ödül alicakyine de sen bilirsin
Dost takip eden 2 kişi seç kendin gelirse çekiliş konusu olmadığı için senin seçmen doğru olurKanka admin yapsın çekilişi çekimi yapinca direk atalim
dogrusu buDost takip eden 2 kişi seç kendin gelirse çekiliş konusu olmadığı için senin seçmen doğru olur