- 18,969
- 9,411
- 113
Acarsin insallahacacagım
Acarsin insallahacacagım
afiyetle ye reis ben ferdiye destek olmaya gidiyorum sen kokorec soyleKanka 300 odul rolluk bsey degılkı be
Kokorec yesem yanında su ya para yetmıyoo puananafiyetle ye reis ben ferdiye destek olmaya gidiyorum sen kokorec soyle![]()
Sıradaki maça odaklan hoca bosver burdurlu1515 i Metings1905 iRol acmana gerek yok kafana göre takıl aga git sigara al veya kokoreç söyle
Noldu üstat hayrolaYemin ederim Kanım dondu
Bişey olmadı dost, yazılanları görünce küçük çaplı bir şok yaşadım. Konu açmak ayrı dert, kazanmak ayrı dert, birine ödül atmak başlı başına ayrı bir dertNoldu üstat hayrola
Sen uzaktan uzaktan seyret rahatsin tabi mardinliBişey olmadı dost, yazılanları görünce küçük çaplı bir şok yaşadım. Konu açmak ayrı dert, kazanmak ayrı dert, birine ödül atmak başlı başına ayrı bir dert
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Seninki de o hesapSen uzaktan uzaktan seyret rahatsin tabi mardinli![]()
Hiç sorma üstat hassasım biraz duygusalım baya herzaman aynı şey oluyor üç kuruş olunca burdaki durumları da bildiğim için hatri sayılır dostlar da olduğu için gelip burda ufakta olsa katkım olsun diye iyi niyetle hem takılıp hemde bir faydamiz dokunsun diye konu açıyorum inan piskolojim bozuldu yahu 50 kere mesaj atıyor adam tövbe estağfurullah bu seferde kendimi kötü hissediyorum aga göndersem gonderemem seciyorum zaten bir kişi ulan desem 100k slot da vurduk atayım 20 kişiye sıkıntı değil 1000 atıp 1500 alıp 300 ünü veriyorum genede vicdan azabı çektiriyorlar adamaBişey olmadı dost, yazılanları görünce küçük çaplı bir şok yaşadım. Konu açmak ayrı dert, kazanmak ayrı dert, birine ödül atmak başlı başına ayrı bir dert
Rabbım sıkıntılarını gidersin, illa biri sıkıntı cekecek ise bana versin sen sıkıntı çekmeDavulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Seninki de o hesap
Sen de önüne bak bosverHiç sorma üstat hassasım biraz duygusalım baya herzaman aynı şey oluyor üç kuruş olunca burdaki durumları da bildiğim için hatri sayılır dostlar da olduğu için gelip burda ufakta olsa katkım olsun diye iyi niyetle hem takılıp hemde bir faydamiz dokunsun diye konu açıyorum inan piskolojim bozuldu yahu 50 kere mesaj atıyor adam tövbe estağfurullah bu seferde kendimi kötü hissediyorum aga göndersem gonderemem seciyorum zaten bir kişi ulan desem 100k slot da vurduk atayım 20 kişiye sıkıntı değil 1000 atıp 1500 alıp 300 ünü veriyorum genede vicdan azabı çektiriyorlar adama
Yazı gelirse Kerim tura gelirse ayı Abbas öldürsün ama dik gelirse çekip giderimDavulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Seninki de o hesap
Estağfurullah, Allah herkese sağlık sıhhat versin gerisinin çaresi vardırRabbım sıkıntılarını gidersin, illa biri sıkıntı cekecek ise bana versin sen sıkıntı çekme
Amin kralEstağfurullah, Allah herkese sağlık sıhhat versin gerisinin çaresi vardır
Aha dik geldi ,ben gidiyorumYazı gelirse Kerim tura gelirse ayı Abbas öldürsün ama dik gelirse çekip giderim
AminEstağfurullah, Allah herkese sağlık sıhhat versin gerisinin çaresi vardır
Bol şans gelsinGelmesi lazım yine bir dosta ulaşacağım. Bol şanslar...