- 32,186
- 11,971
- 113
Kazancin daim olsun hocam ama ödül dagitilirken genelde ilk adimi takip edenlerden secilir sen kendin istedigin gibi dagiticaksan sikinti yok hocam
Kazancin daim olsun hocam ama ödül dagitilirken genelde ilk adimi takip edenlerden secilir sen kendin istedigin gibi dagiticaksan sikinti yok hocam
Ne oldu dost sende demi durumlar kotuKazancin daim olsun hocam ama ödül dagitilirken genelde ilk adimi takip edenlerden secilir sen kendin istedigin gibi dagiticaksan sikinti yok hocam
Bende de kotu dost da ondan kaynakli degil ödül atilan kisi maclari takip etmeyip ödül aldi ondan kaynakliNe oldu dost sende demi durumlar kotu
Ki sadece ben degil keskin ve solj da takip ettilerNe oldu dost sende demi durumlar kotu
Ben zaten konu açtığımda aktif olmayan hic kimseye odul vermiyorum ben konu açarken bunu yazıyorum zaten o yüzden sadece rol kovalayan adamlar benim konuma gelmiyorlar benim o yuzden kafam kulağım rahatBende de kotu dost da ondan kaynakli degil ödül atilan kisi maclari takip etmeyip ödül aldi ondan kaynakli
Canım kardeşim yanlış anlama sakin kimden bahsediyorsun bilmiyorum ama bu takip ettiğimiz başarılı olan 3. Roll yeni değil yani takibimiz pes pese 3 roll acti diğer rollerin en başından vardıkKazancin daim olsun hocam ama ödül dagitilirken genelde ilk adimi takip edenlerden secilir sen kendin istedigin gibi dagiticaksan sikinti yok hocam
Ben senin acindan demedim ama dedigim kisi yazmadi zaten farkindaysanCanım kardeşim yanlış anlama sakin kimden bahsediyorsun bilmiyorum ama bu takip ettiğimiz başarılı olan 3. Roll yeni değil yani takibimiz pes pese 3 roll acti diğer rollerin en başından vardık