Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Leoisa18 | 5. Deneme Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,186
11,971
113
@Arce75
@tom4175
Bu rolde bu şekilde bitmiştir dostlar ödül bu 2 dosta gönderilicektir, diğer takipleyen dostlara da teşekkür ederim... Diğer rollere buyrun gelin 20:30 gibi başlarız... Dm den IBAN atarmisiniz dostlar
Kazancin daim olsun hocam ama ödül dagitilirken genelde ilk adimi takip edenlerden secilir sen kendin istedigin gibi dagiticaksan sikinti yok hocam

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Bende de kotu dost da ondan kaynakli degil ödül atilan kisi maclari takip etmeyip ödül aldi ondan kaynakli
Ben zaten konu açtığımda aktif olmayan hic kimseye odul vermiyorum ben konu açarken bunu yazıyorum zaten o yüzden sadece rol kovalayan adamlar benim konuma gelmiyorlar benim o yuzden kafam kulağım rahat

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Kazancin daim olsun hocam ama ödül dagitilirken genelde ilk adimi takip edenlerden secilir sen kendin istedigin gibi dagiticaksan sikinti yok hocam
Canım kardeşim yanlış anlama sakin kimden bahsediyorsun bilmiyorum ama bu takip ettiğimiz başarılı olan 3. Roll yeni değil yani takibimiz pes pese 3 roll acti diğer rollerin en başından vardık

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,186
11,971
113
Canım kardeşim yanlış anlama sakin kimden bahsediyorsun bilmiyorum ama bu takip ettiğimiz başarılı olan 3. Roll yeni değil yani takibimiz pes pese 3 roll acti diğer rollerin en başından vardık
Ben senin acindan demedim ama dedigim kisi yazmadi zaten farkindaysan

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
130,898
92,269
113
Kazancın daim olsun reis 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...