Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Leoisa18 / 5- Juventude 2.5 Üst

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.00

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,950
8,249
113
JoJo destekle çekim sorunuyla uğraşmaktan maça konsantre olamıyorum arkadaş çok sakin dingin bir durumdayken durduk yere gerdiler beni ayar oluyorum şu düzene para yatır sayfası her zaman ama herzaman aktifken para cekme sayfası ne bok oluyorsa ne kadar kolay kapanıp hemen türlü türlü saçmalıklar çıkarıyorlar hayret ediyorum ya yani 4 haneli bir cekimde jojoda da sorun yasicaksam oynamayak Ağa birakak biz bu işi

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
JoJo destekle çekim sorunuyla uğraşmaktan maça konsantre olamıyorum arkadaş çok sakin dingin bir durumdayken durduk yere gerdiler beni ayar oluyorum şu düzene para yatır sayfası her zaman ama herzaman aktifken para cekme sayfası ne bok oluyorsa ne kadar kolay kapanıp hemen türlü türlü saçmalıklar çıkarıyorlar hayret ediyorum ya yani 4 haneli bir cekimde jojoda da sorun yasicaksam oynamayak Ağa birakak biz bu işi
Siteye tövbe et uzak dur

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,319
2,559
113
Yazik

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,009
39,309
113
Bu makine hakkı 3 gol atması lazım

Alikemal

Tanınmış üye