Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Leoisa18 / ABD-Paraguay İY 1.5 Üst

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
9.99

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Leo dan kaç gündür o kadar kazancın üstüne bi güzellik beklerdim ama Bundan sonra atsa da almam. Benim için finiş oldu.
Yakın zamanda temelli uçucam forumdan gönlümden de kim bana destek olduysa onlara destek olup öyle ayrılmak geçiyor sende onlardan birisin üstat ve az önce de inan kalbimle hareket etsem seni secerdim ama gokaya ayıp olurdu Özkan zaten kardeşim defalarca alışverişim oldu gücenmez bana ayrıca bir dal sigaraya muhtaç olduğum günleri biliyorum eminim burda olanlar da var senin olacağını zannetmiyorum kendi hesabim kitabım var piskolojim de harbiden çok iyi değil baya baya moralim bozuldu virusde arsada almam deme dostumsun benim zamanı gelir alırım gönlünü şimdilik kusuruma bakma

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Ben de roll takip etmem artık birsey sorduk hemen ters ters cevap vermeler ayıp etti
Hadi metini anlıyorum da senin bu çıkışın anlamsız dost yinede kusura bakma ne diyim kalp kırmak arayi bozmak en basiti hiç öyle bir adam değilim o yazdığın mesaja o tepkim gergindim baya sende alltan al kardeşini kusura bakma

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Hadi metini anlıyorum da senin bu çıkışın anlamsız dost yinede kusura bakma ne diyim kalp kırmak arayi bozmak en basiti hiç öyle bir adam değilim o yazdığın mesaja o tepkim gergindim baya sende alltan al kardeşini kusura bakma
Gecenin bu saatinde takibe aldık keyfimizden takip etmiyoruz ayni zamanda destek de oluyoruz öyle terslemeye gelinecek bir mesaj değil adam gibi sordum ne yapıyoruz diye devam deseydin takip de ederdik neyse kapattık bize de ders olsun

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,843
1,747
113
Bu maçta daha da goll çıkmaz sanirim böyle yatarlar heralde

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Gecenin bu saatinde takibe aldık keyfimizden takip etmiyoruz ayni zamanda destek de oluyoruz öyle terslemeye gelinecek bir mesaj değil adam gibi sordum ne yapıyoruz diye devam deseydin takip de ederdik neyse kapattık bize de ders olsun
Her takip edene destekmi olmak gerekiyor zaten bir kişi dedim başlıkta konuyu açma amacım zaten kafa dağıtmak ti bir ton zararım var yinede bir kişiye ulaşıp destek olmak istedim sana ulaşmış olsaydım benden iyisi yoktu demi? İkinci mesajımda kusura bakma diyorum hala bir diklenme derdindesin biraz anlayış beklerdim doğrusu o mesajimdan sonra ama anlaşılan o kapasite yok mumkunse birdaha konuma gelme dost olurmu?

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,401
63,436
113
Bu arkadaş banada aynısını yapmıştı 20 gün önce falan aynen bu şekilde olmuştu çok basit bi soruya atar gider yapmıştı.parasi olmayınca öyle değil gayet sakin.insana ters cvp verilir ama belli bı saygı çerçevesinde verilir bana çok hadsizce gider yapmıştı o günde beridirde slm vermem almam.neyse çarşısı Pazar olsun diyelim

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Bu arkadaş banada aynısını yapmıştı 20 gün önce falan aynen bu şekilde olmuştu çok basit bi soruya atar gider yapmıştı.parasi olmayınca öyle değil gayet sakin.insana ters cvp verilir ama belli bı saygı çerçevesinde verilir bana çok hadsizce gider yapmıştı o günde beridirde slm vermem almam.neyse çarşısı Pazar olsun diyelim
Gözümü açar acmaz şu yorumunu gördüm ne diyeyim ki kim olursa olsun hep kardeşim dostum diyen bir insanım param olsada olmasada cevabı yok olan soruya bile yok demek hoş gelmiyor hep bir ek koyarım sonuna ayrıca 20 gün onceyi hatırlamıyorum bahsettiğin konu neydi aklımda dahi değil her konularda çok geniş olabiliyoruz da şu ikili konularda nedense bir müneccim şeyi kesiliyoruz madem ben öyle bir insanım gerçekten gecenin 5.3 unda napiyosun konumda bu arada benim senle hatırlamış olduğum son sekans senin bir siteyle sorunun olmuştu sana destek veren türde mesajlar atmıştım konunda takmamıştın bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...