- 25,849
- 27,089
- 113
Benimde minimum o kadar var ne ekledigini söylersen sevinirim önümüzdeki ay sonunda benim doğum günüm günümBetplay 300-400 k var karı yazicam dedim yazmadi daha
Benimde minimum o kadar var ne ekledigini söylersen sevinirim önümüzdeki ay sonunda benim doğum günüm günümBetplay 300-400 k var karı yazicam dedim yazmadi daha
Bende milyona şaşırıyorum benimde geçen sene 10-15 k vardı 1 k eklemişti şimdi sen 3 k diyince bende bi ümitlendim banada ekler neyse bi ara 500 atslım 2 orana vurup çekelim 29 Temmuz'a az kaldı🤣En şaşırtan onlar oldu son yatırımı bile hatırlamıyorum inan bir dönem günlük paso 500 atiyodum ama iyi çekimler de oldu sporda limit yedim hatta bırakmıştım sonradan beklemiyodum 3k direk cekim li verdi birde 100 k yatırdıgim JoJo bile ekliye ekliye 1000 ekledi
Timebet varsa onuda yokla geçen sene 250-500 eklemişti bana ama 5 kat çevrim 10 kat çekim di herhalde iş görürse bakEn şaşırtan onlar oldu son yatırımı bile hatırlamıyorum inan bir dönem günlük paso 500 atiyodum ama iyi çekimler de oldu sporda limit yedim hatta bırakmıştım sonradan beklemiyodum 3k direk cekim li verdi birde 100 k yatırdıgim JoJo bile ekliye ekliye 1000 ekledi
Hiç yatırım yok ona yaTimebet varsa onuda yokla geçen sene 250-500 eklemişti bana ama 5 kat çevrim 10 kat çekim di herhalde iş görürse bak
Betiste son yatırım 1 sene önceydi ufak tefek eklermi acaba@Leoisa18 betist ile bayspin e de bak bunlar da güzel ekleyebiliyor sadece ekledigi bonus çekim de düşüyorlar
grandpashaba baktin mi oda ekliyor guzel bonusHiç yatırım yok ona ya
Tamam kanka etiket atarimBenimde minimum o kadar var ne ekledigini söylersen sevinirim önümüzdeki ay sonunda benim doğum günüm günüm
Evet ondan 2.5 alicaz 4 ile 5 arasigrandpashaba baktin mi oda ekliyor guzel bonus
Betzulaya yatırım Yokya benim hiçBenimde 24 haziran betzula 5k ekleyeceğin söyledi umutluyum bu sene baya hayırlısı
sor ekleyebilirBetiste son yatırım 1 sene önceydi ufak tefek eklermi acaba
saat tam 5 te ekliyor 1.30 dan çevir çekEvet ondan 2.5 alicaz 4 ile 5 arasi
Tamamdır kanka eyvallahsaat tam 5 te ekliyor 1.30 dan çevir çek
Ay sonu derken ne zaman benden öncemi sonra mı 29 temmuz😅Benimde minimum o kadar var ne ekledigini söylersen sevinirim önümüzdeki ay sonunda benim doğum günüm günüm
Hiç sevmem orayı😅 bedava verdiler yine girip çevşrmedimSon 6 ayda en aktif olduğum site betplay 312 bin yatırım 278 bin çekimim varmis hali hazirda da zararda olmama rağmen vip statüsünde olmadığım için doğum günü bonusu eklemesi yapilamiyormus gerçekten pes @tahir1603
31 temmuz aslan burçlu kardeşimAy sonu derken ne zaman benden öncemi sonra mı 29 temmuz😅
Net zuladan iyi 500 yatırım yapmıştım 100₺ eklemişti sağolsun😅Betzulaya yatırım Yokya benim hiç
Benden öncesi olsaydı senden alırdım tüyo31 temmuz aslan burçlu kardeşim
Tümbete yatırım çokmu vardı dostSon 6 ayda en aktif olduğum site betplay 312 bin yatırım 278 bin çekimim varmis hali hazirda da zararda olmama rağmen vip statüsünde olmadığım için doğum günü bonusu eklemesi yapilamiyormus gerçekten pes @tahir1603