- 22,063
- 28,280
- 113
ben zevkine para kaybediyorum diyen duydun mu hiçAynen bazen zevk bile almıyorum büyük kaybettikten sonra
ben zevkine para kaybediyorum diyen duydun mu hiçAynen bazen zevk bile almıyorum büyük kaybettikten sonra
gecenin özlü sözü de geldiğine göre ben kaçarHayat denen kumarı kim kuralına göre oynadi ki biz oyun bozan olduk
Güle güle canımgecenin özlü sözü de geldiğine göre ben kaçar
Kanka küçük oynayınca umrumda olmuyır kayıp ama kupona 20 k basıp kaybedince hayattan soğuyorumben zevkine para kaybediyorum diyen duydun mu hiç
nasıl bu kadar iyi bilirsiniz beniGüle güle canım
Seni severim kankamnasıl bu kadar iyi bilirsiniz beni
1-1 yapsında 2-1 kalsın kankaEvin bu istatistik ile 2 1 önde olması lazım dı
valla benim algı düzeyim biraz farklıKanka küçük oynayınca umrumda olmuyır kayıp ama kupona 20 k basıp kaybedince hayattan soğuyorum
O istetistiğe 1 gol olmadı ya1-1 yapsında 2-1 kalsın kanka
Bende tam tersi 50 k varsa tek maça atarım 10 10 olunca daha çabuk kaybediyorumvalla benim algı düzeyim biraz farklı
kasa 100+ ise
10k-10k yatırım yapar hızlıca kaybederim hiçte üzülmem
kasa yoksa
500 lirayı 1 saat oynarım 2000 olunca çekerim
10 günden uzun süre banka hesabımda 6 haneli para olduğunda
sıkılıyorum ve sıfırlıyorum
Zor artık
Okumadım ama haklısınvalla benim algı düzeyim biraz farklı
kasa 100+ ise
kasa yoksa
sen yine iyisin ben yatırıp tekte kaybediyorum kayıp bonusuyla yatırdığım meblanın 1,5 katına çıkıp çekiyorum genelde bonusla oynarken artık psikolojik midir bilmem acayip rahat ve iyiyim ama ana para varken sapıtıyorumvalla benim algı düzeyim biraz farklı
kasa 100+ ise
kasa yoksa
Bende kayıp bonusu ile kazanıyorum çoğu zamansen yine iyisin ben yatırıp tekte kaybediyorum kayıp bonusuyla yatırdığım meblanın 1,5 katına çıkıp çekiyorum genelde bonusla oynarken artık psikolojik midir bilmem acayip rahat ve iyiyim ama ana para varken sapıtıyorum