Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Leoisa18 / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Ulan artı 2 oldu atın bu da gelsin

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,139
834
113
Benle tom da takip ettik ama şans gülmedi

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Ulan vurun yanlışlıkla bir gol olsun haydi

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Çekim verildi ulaşınca @calimly 'e ödül gönderilicektir diğer takip eden dostlara de teşekkürler.
Gardasim yanlış anlama bu zamana kadar kim kime ödül atmış ne yapmış saygı duyup hoş gormusumdur ama arce75 ve ben ta ilk yatan o kuponundan beri varız ben kendimi geçtim arce75 kardeşime atsaydın hiç adaletli davranmadin olmadı yani camily çok çok sonra geldi olmadı bu ama yinede canın sagolsun 1 saati geçti belki roll takip ediyoruz neyse para senin pul senin ama hakedeni gormemen olmadı

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,350
7,227
113
Dostum anlıyorum bir nebze haklısın ama her en başından beri takip edene ödül atamamki değilmi? Ayrıca sabah da açtım 3 kişiye gönderdim burda da hedefim 3 kişiydi ama o dosya öyle söz verdim diye tek aticam yine farkettiysen son anda bir maça 500 attım riske aldım wonlarsa daha fazla kişiye atayım diye ama olmadı. Şimdi çekimi bekliyorum yeni role gecicem buyur gel kazandıkça kazanalım beraber.

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,793
1,996
113
Dostum anlıyorum bir nebze haklısın ama her en başından beri takip edene ödül atamamki değilmi? Ayrıca sabah da açtım 3 kişiye gönderdim burda da hedefim 3 kişiydi ama o dosya öyle söz verdim diye tek aticam yine farkettiysen son anda bir maça 500 attım riske aldım wonlarsa daha fazla kişiye atayım diye ama olmadı. Şimdi çekimi bekliyorum yeni role gecicem buyur gel kazandıkça kazanalım beraber.
gönlü bol adam helal olsun.

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Kardeşim konu inan bana para pul değil vallahi değil billahide değil biz destek verdik bize düşen bu kazandın Allah birine bin katsın bak ben ilk o yatan kuponundan beri varım takipteyim kazanç falanda talep etmedim en güzeli doğru olanı yapmaktır senin doğrun bu saygı duyuyorum yine ama insanların kalbini kırmamak da en güzeli ve en önemlisi para senin kime atacağına elbet biz karisamayiz ama hak edeni görmekte bu durumda sana düşer bol şansın olsun inşallah kazanmaya devam edersin kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...