- 3,650
- 2,267
- 113
Tebrikelr kesene bereket2 kişi seçiyorum
Tebrikelr kesene bereket2 kişi seçiyorum
Yok yaa yapar aslında ama tabiki kendi kararı,,saygı duyarizzzorladıkca kötü olur
Tebrikler kesene bereker2 kişi seçiyorum
enene menene ky ebene2 kişi seçiyorum
Bir adım daha giderdi gelirse gelir gelmezse de yapacak bişey yok
Kesene bereket kardeşim@cenk55
@alkansglm özelden IBAN atar mısınız diğer arkadaşlar kusura bakmasın 3.5 da gelseydi 2 kişi daha atacaktım.
kesene bereket@cenk55
@alkansglm özelden IBAN atar mısınız diğer arkadaşlar kusura bakmasın 3.5 da gelseydi 2 kişi daha atacaktım.
Dost pakette iki tane vardı boşaldi riske atamam
Yani kendi kararı tabiki,,destekleriz her türlüBir adım daha giderdi gelirse gelir gelmezse de yapacak bişey yok
Tmm kral,, emeğine sağlık kesene bereket olsun tşkler@cenk55
senin için sevindim dost diğer seçim yanlıs ama ypacak bir sey yok kesesine bereketYani kendi kararı tabiki,,destekleriz her türlü
Ne diyorsa o,,
Kral sonradan gelen adamı dahil ediyorsun önceki konudan beri muhabbetimiz var ayıp ettin şuan@cenk55
İki kişi arasında kaldım inan çok takip eden oldu sağolsunlar keşke daha çok kazansaydik da onlara da atabilseydim.senin için sevindim dost diğer seçim yanlıs ama ypacak bir sey yok kesesine bereket
Kim o kanka önceki konu baska bu baska ben 3.Kral sonradan gelen adamı dahil ediyorsun önceki konudan beri muhabbetimiz var ayıp ettin şuan