- 11,878
- 8,183
- 113
İki maçtan 3 gol bekliyorum dakikalar 30 5 şut var 🧐
HahaahahahPoponu mu diye okudum
500 700 yaparsin anca zaten devamini getirecek kapasite yok sende ahahsg 😃Ayipsin reis biz 500 ü 700 yapınca 100 lira dağıtan yureklilerdeniz
Reis sovsen daha iyiydi be500 700 yaparsin anca zaten devamini getirecek kapasite yok sende ahahsg 😃
Aci gercekler dost ben 500 u 501 bileyapamiuom bu gunlerde ben sicip sivazliuom bu aralarReis sovsen daha iyiydi be
Ne taktin 400 e be 400 e artik escirt da yok masaj salonu da yok ne yapacan 400 uHaydi beylerr kupon gelirse 3 dosta 400 er tl verecek attıralım şu pijlere
Kral kaç istıyon sen onu söyle tostumuz onu da verir sanaNe taktin 400 e be 400 e artik escirt da yok masaj salonu da yok ne yapacan 400 u
Bugünlerde bende de bişey var reis geçenlerde sağlam bişey oldu 90 daki maca 5k ,6k atiyodum yaradan cezalandırıyor beni şuan galiba o günden beri yüzüm gülmediAci gercekler dost ben 500 u 501 bileyapamiuom bu gunlerde ben sicip sivazliuom bu aralar
Gdelirse sadece sana 600 versin bitsin gitsin uyuyakKral kaç istıyon sen onu söyle tostumuz onu da verir sana
Ben artik kendimi sktirecemBugünlerde bende de bişey var reis geçenlerde sağlam bişey oldu 90 daki maca 5k ,6k atiyodum yaradan cezalandırıyor beni şuan galiba o günden beri yüzüm gülmedi
Aynı bende dost bir haftadır felaket ötesi. 15 k ile rol açıyordum benBugünlerde bende de bişey var reis geçenlerde sağlam bişey oldu 90 daki maca 5k ,6k atiyodum yaradan cezalandırıyor beni şuan galiba o günden beri yüzüm gülmedi
Sen dene reis ise yararsa bende deniyim onuBen artik kendimi sktirecem
Dur tost kurtalan ın kuponu tutarsa alırız ordan bişey. Bozma kendiniBen artik kendimi sktirecem
Kendine don alamayan adam sana ne verecekDur tost kurtalan ın kuponu tutarsa alırız ordan bişey. Bozma kendini
Donu mu yok onun knkKendine don alamayan adam sana ne verecek