- 130,296
- 92,039
- 113
Bol şanslar reis
gaza gelme al 1.5 kaçYeter ki kazanalım reis kazandıkça her dosta ulaşmaya çalışırız bu hayat paylaştıkça güzel bir kalbe dokunalim yeter
Sağol üstad var olBol şanslar reis
YesYeter ki kazanalım reis kazandıkça her dosta ulaşmaya çalışırız bu hayat paylaştıkça güzel bir kalbe dokunalim yeter
Şansın daim olsun seninde kralgüzel kupon aslan kardeşim gelsin bakalımm
Sağol abiiiBol şans isaaa
Ben o siteye bir türlü giremiyorumGüncelleme beklemek istemiyorsak 1x ideal site çok nadir güncelleme oluyo
Neden kii kral ne hata alıyosunBen o siteye bir türlü giremiyorum
Güncelleme beklemek istemiyorsak 1x ideal site çok nadir güncelleme oluyo
1x çok hızlıdır ödemede yeni başlıycaksanız atıyorum 15 20 dk sonraki yatırımlar paratim ile 5 dk da çekim maxDost bu 1xbet ödemeyi geç mi yapıyor orayı denemek istiyorum bu ara
2 sene önce 1x te 140 k çekimi parça parça ödenmişti 50 k 50 k limit vardı çekim yönteminde 1 saat arayla her çekim 3 4 dk sürdü öyle söyliyimDost bu 1xbet ödemeyi geç mi yapıyor orayı denemek istiyorum bu ara
Youwin gibi 2-3 günde ödemiyor demi2 sene önce 1x te 140 k çekimi parça parça ödenmişti 50 k 50 k limit vardı çekim yönteminde 1 saat arayla her çekim 3 4 dk sürdü öyle söyliyim
Yok yok asla kanka hızlıdırYouwin gibi 2-3 günde ödemiyor demi
Orası evet öyle birazYouwin gibi 2-3 günde ödemiyor demi
Risk alıyoruz olmuyor garanti oyniyak diyoruz olmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık nereye atsam kuruyoryattık galiba