- 5,549
- 8,737
- 113
splaaa
Ulan ne zavallı adamsın sen daha akşam üstü para istedin sana insan gibi mesaj verdim cevap verdim suanlik durum müsait değil diye olsaydı atardım insan gibi cevap verdim orda atmadık diye böyle tribe mi giriyon ulan harbiden nankör adamsın be sırf Dm de gelip para istedin atmadık diye çektiği muameleye bak az yaşının adamı ol çık git konudan daTamam sensin
Bu arkadaş parası giti adam tutarsa kuponu adam yapacak. Size bir rol malesef ben üzüldüm öyle maçlara girme kardeşimUlan ne zavallı adamsın sen daha akşam üstü para istedin sana insan gibi mesaj verdim cevap verdim suanlik durum müsait değil diye olsaydı atardım insan gibi cevap verdim orda atmadık diye böyle tribe mi giriyon ulan harbiden nankör adamsın be sırf Dm de gelip para istedin atmadık diye çektiği muameleye bak az yaşının adamı ol çık git konudan da
Ulan zaten 6 dj sakatlikta durdu nasıl 5
Sende istediğin zamanları unutma keke gollllllUlan ne zavallı adamsın sen daha akşam üstü para istedin sana insan gibi mesaj verdim cevap verdim suanlik durum müsait değil diye olsaydı atardım insan gibi cevap verdim orda atmadık diye böyle tribe mi giriyon ulan harbiden nankör adamsın be sırf Dm de gelip para istedin atmadık diye çektiği muameleye bak az yaşının adamı ol çık git konudan da