- 11,447
- 7,444
- 113
Öncelikli olarak @alkansglm ve @JayJayOkocha iadeliler iade olmaz gelir ise ekstra bir iki kişiye ulaşırım
Ekli dosyalar
-
245.6 KB Görüntüleme: 38
bol sansÖncelikli olarak @alkansglm ve @JayJayOkocha iadeliler iade olmaz gelir ise ekstra bir iki kişiye ulaşırım
Bol şans kralÖncelikli olarak @alkansglm ve @JayJayOkocha iadeliler iade olmaz gelir ise ekstra bir iki kişiye ulaşırım
Eyvallah kankabol sans
Bol şansın olsunÖncelikli olarak @alkansglm ve @JayJayOkocha iadeliler iade olmaz gelir ise ekstra bir iki kişiye ulaşırım
EyvallahBol şansın olsun
Bol şans dostum rastgeleÖncelikli olarak @alkansglm ve @JayJayOkocha iadeliler iade olmaz gelir ise ekstra bir iki kişiye ulaşırım
Sagol kankaBol şans dostum rastgele
Dizi izliom bende 😅Sagol kanka
İade bile yaptırmadı 1-1 bitti iade olsa en kotu 1.5 alacaktık sağlık olsun gimnasta 3.5 olsa 2 alcaktik oda olmadıGeçmiş olsun dostum olmadı
Nasip sıkma canını başka zamana inşallahİade bile yaptırmadı 1-1 bitti iade olsa en kotu 1.5 alacaktık sağlık olsun gimnasta 3.5 olsa 2 alcaktik oda olmadı
Öyle maalesefNasip sıkma canını başka zamana inşallah
Bunu bekliyorum gelmezse sifirdayiz yineNasip sıkma canını başka zamana inşallah
İnş olur dostum vur kafayı yat sabah bakarsın tek tekBunu bekliyorum gelmezse sifirdayiz yine
Uyku yok valla üstat yaİnş olur dostum vur kafayı yat sabah bakarsın tek tek