- 19,453
- 21,967
- 113
Anlıorum seni moral bozuk da cidden takmaya değmez istediğin kadar kafaya tak olmayınca olmazUyku yok valla üstat ya
Anlıorum seni moral bozuk da cidden takmaya değmez istediğin kadar kafaya tak olmayınca olmazUyku yok valla üstat ya
Öyle maalesef haklısınAnlıorum seni moral bozuk da cidden takmaya değmez istediğin kadar kafaya tak olmayınca olmaz
Aylardır benimde sallantıda al ver al ver kısır döngü ama herşey kumar değil para bugün olmaz yarın olur dert etme kendi kendineÖyle maalesef haklısın
Total de gece 15-16 k kaybettim inan zoruma giden şey mahçup olmaktı kaybettiğimde ilk aklıma gelen tüh param gitti ne bok yicem değilde adamların parasını nasıl aticam oldu çünkü beklentiye soktuk reis bizde bu yolun yolcusuyuz yoklukta oldunmu 250 TL bile adama 100 bin gibi gelir aynı durumda ben olsam koyar yani beklentiye girmişim sonuçta bekliyorum belki gidip bir sigara Alacam belki bir yemek soyliyecem işte insan bazen düşünemiyor bazı anlarda tumbetin o slotları öyle bir haldeydi ki anlatmama gerek yok serüveni ekran patlamiyor oyuna almıyor 1000 satın alıyorum 57 TL ödüyor 1200 alıyorum 200 küsur ödüyor 1750 kasa varken 25 den spin atıyorum ekran patlamiyor aynı bos ekranlar geliyor bildiğin aynı ekran yani kansız köpekler böyle bir ayar çekme olamaz normalde de bu kadar kaptirmazdim kendimi hem kafam iyiydi hemde uyku çöktü ne yaptığımı fark bile edemedim... Bu illetten de nasıl kurtuluruz bilmiyorum Allah yardımcıiz olsunAylardır benimde sallantıda al ver al ver kısır döngü ama herşey kumar değil para bugün olmaz yarın olur dert etme kendi kendine
Herşey para değil dostum hata yapılır önemli değilTotal de gece 15-16 k kaybettim inan zoruma giden şey mahçup olmaktı kaybettiğimde ilk aklıma gelen tüh param gitti ne bok yicem değilde adamların parasını nasıl aticam oldu çünkü beklentiye soktuk reis bizde bu yolun yolcusuyuz yoklukta oldunmu 250 TL bile adama 100 bin gibi gelir aynı durumda ben olsam koyar yani beklentiye girmişim sonuçta bekliyorum belki gidip bir sigara Alacam belki bir yemek soyliyecem işte insan bazen düşünemiyor bazı anlarda tumbetin o slotları öyle bir haldeydi ki anlatmama gerek yok serüveni ekran patlamiyor oyuna almıyor 1000 satın alıyorum 57 TL ödüyor 1200 alıyorum 200 küsur ödüyor 1750 kasa varken 25 den spin atıyorum ekran patlamiyor aynı bos ekranlar geliyor bildiğin aynı ekran yani kansız köpekler böyle bir ayar çekme olamaz normalde de bu kadar kaptirmazdim kendimi hem kafam iyiydi hemde uyku çöktü ne yaptığımı fark bile edemedim... Bu illetten de nasıl kurtuluruz bilmiyorum Allah yardımcıiz olsun
Cansın üstat cansın ♥♥Herşey para değil dostum hata yapılır önemli değil
Senin niyetini biliom ben bir gün yaptıgında fazlasıyla atacagından şüphem yok
Kafana takma ben dünü unuttum çoktan sadece kaybetmene üzüldüm herisi önemli değil
Sende dostum 😉Cansın üstat cansın ♥♥
1.5 dediğim 1-0 olmuşSende dostum 😉
Ben dizi bakıom bi yandan foruma yazıom maçları kapattım 😅1.5 dediğim 1-0 olmuş
En güzeli aga iyi seyirler iyi forumlar buralardayim paslasırız durumlara göre 🤝Ben dizi bakıom bi yandan foruma yazıom maçları kapattım 😅
Bol sanslar dost teşekkür ederimÖncelikli olarak @alkansglm ve @JayJayOkocha iadeliler iade olmaz gelir ise ekstra bir iki kişiye ulaşırım
Rica ederim kankam da lose olduk maalesef tek GoldenBol sanslar dost teşekkür ederim