- 10,217
- 8,470
- 113
ask olsun laKupon paylaştığım da kimse yoktu 😂 10-15 dkka kendi yazımla bakıştım
ask olsun laKupon paylaştığım da kimse yoktu 😂 10-15 dkka kendi yazımla bakıştım
Gayet makullÖzelden ulaşıyorum dediğim gibi yorumlardan takip eden 2 kişi sececem
metings kesin varHakkı takip edenlere ver
Ben bilmem Kral takip edenlere vereceğim demiş ona kalmış Ben de dedim ki takip edenler hakkıdır Biz takip etmedikm
metings kesin var
Bol şans kralyorumlardan 1/2 kişi seçeriz gelmesi halinde bol şanslar
takip etti oBen bilmem Kral takip edenlere vereceğim demiş ona kalmış Ben de dedim ki takip edenler hakkıdır Biz takip etmedik
Virüs 250 kod almıştım Meksika İlk yarı bir gole girdik 137 veriyor anasını satayım şunu 1000 lira yapıp çekip soğut Bete atacağım orada kayıp ya da kazanç sonrası 900 Tl eklenecek bir kat çevrimli maksimum 5.000 liraya kadar çekimli skor bildim Dün şunu kurtarmaya çalışıyorumtakip etti o
gelir umarimVirüs 250 kod almıştım Meksika İlk yarı bir gole girdik 137 veriyor anasını satayım şunu 1000 lira yapıp çekip soğut Bete atacağım orada kayıp ya da kazanç sonrası 900 Tl eklenecek bir kat çevrimli maksimum 5.000 liraya kadar çekimli skor bildim Dün şunu kurtarmaya çalışıyorum
Bende toplam 3.5 uste vurdum 4.60 orandan,, balına falan gelir belki,,Virüs 250 kod almıştım Meksika İlk yarı bir gole girdik 137 veriyor anasını satayım şunu 1000 lira yapıp çekip soğut Bete atacağım orada kayıp ya da kazanç sonrası 900 Tl eklenecek bir kat çevrimli maksimum 5.000 liraya kadar çekimli skor bildim Dün şunu kurtarmaya çalışıyorum
İnşallah olur da üç buçuk zor yaBende toplam 3.5 uste vurdum 4.60 orandan,, balına falan gelir belki,,
ilk yari afrika atarsa gelirBende toplam 3.5 uste vurdum 4.60 orandan,, balına falan gelir belki,,
atarsa 15'e kadar Belki bir umutBende toplam 3.5 uste vurdum 4.60 orandan,, balına falan gelir belki,,
Tebrikler dostum
hakemin sanirim bi kicindan kamera yok bune laİnşallah olur da üç buçuk zor ya
gol muroİnşallah olur da üç buçuk zor ya
Bak attihakemin sanirim bi kicindan kamera yok bune la
Dedimgol muro
1-0atarsa 15'e kadar Belki bir umut