- 74,265
- 39,436
- 113
Beta versede 1 ile 15 dakika arası dedim gol geldi 700 de oradan eklenecek anasını satayım Yatırım yok ya
Beta versede 1 ile 15 dakika arası dedim gol geldi 700 de oradan eklenecek anasını satayım Yatırım yok ya
Vayy beee(((Beta versede 1 ile 15 dakika arası dedim gol geldi 700 de oradan eklenecek anasını satayım Yatırım yok ya
Bir 600 düşürürsen var ya sıraya dizeceğimVayy beee(((
Yakışır dost,, yakışır vallaaBir 600 düşürürsen var ya sıraya dizeceğim
Teşekkürler modum arkadaşlara ulaştım ben konu kitlenebilir birde size etiket attigim konuyla bir ilgilenirseniz müsaitliğiniz varsa sevinirim hayırlı akşamlarTebrikler dostum
Helal şimdi baktım helsinborg 90+1 de penaltıdan yemiş16k ortak varlığa gitti kalan kırıntılarla yaşama tutunmaya çalışıyoruz
Bana ulaşan YokTeşekkürler modum arkadaşlara ulaştım ben konu kitlenebilir birde size etiket attigim konuyla bir ilgilenirseniz müsaitliğiniz varsa sevinirim hayırlı akşamlar
Senin dm hep kapalı benim açık halbuki 😅Bana ulaşan Yok
Gule gule harca reisyorumlardan 1/2 kişi seçeriz gelmesi halinde bol şanslar
Unutmuşum Açayım ödül atmak için ulaşmak isteyen ulaşamıyor sanırımSenin dm hep kapalı benim açık halbuki 😅
Daim olsun reisyorumlardan 1/2 kişi seçeriz gelmesi halinde bol şanslar
En son 87 de bakmıştım 0-2 devam ediyordu az önce aklıma geldi baktım 0-3 bitmişKazanınca geldik🤣 @Golcümetin sen nerdesin
Reisim ayıp etmezsem bi rol için talibim sponsor olabilirsen teşekkür ederimyorumlardan 1/2 kişi seçeriz gelmesi halinde bol şanslar
Açtım leo ulaşır birazdan sanırım açım döner 🍞 yemem lazımSenin dm hep kapalı benim açık halbuki 😅
Yemek sepetinde indirim kodu var ama kullanamıyorum param yok diye😅Açtım leo ulaşır birazdan sanırım açım döner 🍞 yemem lazım![]()
Tebrikler knkTeşekkürler modum arkadaşlara ulaştım ben konu kitlenebilir birde size etiket attigim konuyla bir ilgilenirseniz müsaitliğiniz varsa sevinirim hayırlı akşamlar
Neyse bana ulaşan da olmamış geri gittim haydin.Yemek sepetinde indirim kodu var ama kullanamıyorum param yok diye😅