Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ligde Çıkış Arayan Beşiktaş ile Adana Demirspor Karşı Karşıya Geliyor

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,575
91,670
113
1706005410502.png

Ligde oynadığı 21 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 yenilgi yaşayan Beşiktaş, 35 puan topladı.

Adana Demirspor ise 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldığı 21 maç sonunda 30 puan elde etti.

Ligin ilk yarısında Adana'da oynanan maçta Adana Demirspor, Beşiktaş'ı 4-2 mağlup etmişti.

Beşiktaş'ta takımda 7 futbolcu forma giyemeyecek. Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan
Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar, müsabakada görev yapamayacak.
Sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic de formasından uzak kalacak.

Adana Demirspor'da ise sakatlıkları bulunan Yusuf Sarı, Balotelli ve kadro dışı bırakılan Niang oynayamayacak.
Dorukhan Toköz, Cisse ve İsmail Çokçalış'ın da oynaması şüpheli.

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Tayyip Talha, Zaynutdinov, Umut Meraş, Demir Ege, Necip Uysal, Fernandes, Rashica, Semih Kılıçsoy, Muleka

Adana Demirspor: Magomedaliev, Yusuf Erdoğan, Semih Güler, Gravillon, Abdurrahim Dursun, Stambouli, Michut, Akintola, Emre Akbaba, Nani, Yusuf Barasi​

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,459
2,380
113
ilk yarı 1.5 üst - kg var - 2,5 üst - 3,5 üst - skor 3-1 - skor 2-2

SULLY

Summerhouse