- 18,969
- 9,409
- 113
Bu maçta da gol atamayız gene 4 6 0 çıkar eleştiri alır son maça forvet koyar 1 gol ile döneriz, puan dersen de.1 puan toplarız baskanTR 3 gol atar reis yoksa bavulu toplasın gelsinler![]()
Bu maçta da gol atamayız gene 4 6 0 çıkar eleştiri alır son maça forvet koyar 1 gol ile döneriz, puan dersen de.1 puan toplarız baskanTR 3 gol atar reis yoksa bavulu toplasın gelsinler![]()
AbartBu maçta da gol atamayız gene 4 6 0 çıkar eleştiri alır son maça forvet koyar 1 gol ile döneriz, puan dersen de.1 puan toplarız baskan
Maç bitiminde görüşürüz baskan ,yanlış çıkarsa diğer maça kadar banla beni
Messi dünyanın bir numarası 👑Ekli dosyayı görüntüle 986655
FIFA Dünya Kupası J Grubu'nda son şampiyon Arjantin ile Cezayir karşı karşıya geldi.
Arrowhead Stadumu'nda oynanan mücadelede gol perdesini açan isim 17. dakikada Messi oldu.
76. dakikada bir gol daha atan Messi, hat-trick'i tamamladı. 38 yaşındaki efsane,
Dünya Kupası tarihindeki 16. golünü kaydetti ve Klose'nin rekoruna ortak oldu.
Maçın kalan anlarında gol sesi çıkmadı ve Arjantin ilk maçından 3-0 galip ayrıldı.
Scaloni'nin ekibi sıradaki maçında 22 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'de Avusturya ile karşılaşacak.
Cezayir ise 23 Haziran Salı günü saat 06.00'da Ürdün ile oynayacak.
aman hocam patlat bi gusulİzlerken sıcaklık hissettim ki bi baktım ıslanmışım
Ronaldo çalışarak iyi bir futbolcu oldu bu yüzden yaşlanınca bitti. Messi doğal yetenek idi bak hala müthiş oynuyor çünkü fiziksel gücüne dayalı bir oyunu yok. Tamamen beyniyle oynuyor kısacası. O yüzden Ronaldo net fırsat veya penaltı olmadıkça eskisi gibi rahat gol atamazMessi şov yaptıysa Ronaldo gol atar oynayın parası olan
İkiside harika futbolcu kişilik olarak Ronaldo bende hep öndedirRonaldo çalışarak iyi bir futbolcu oldu bu yüzden yaşlanınca bitti. Messi doğal yetenek idi bak hala müthiş oynuyor çünkü fiziksel gücüne dayalı bir oyunu yok. Tamamen beyniyle oynuyor kısacası. O yüzden Ronaldo net fırsat veya penaltı olmadıkça eskisi gibi rahat gol atamaz
Çok nankörüz ve de çok şanslıyız iki efsane futbolcu dönemine denk geldik kiyas yaparak birini kötülüyoruz , iki oyuncu jübile yapınca moda oyunculara kalcaz, her sene bir oyuncu konuşulacak sonra unutulacak böyle efsaneler bir daha gelmezRonaldo çalışarak iyi bir futbolcu oldu bu yüzden yaşlanınca bitti. Messi doğal yetenek idi bak hala müthiş oynuyor çünkü fiziksel gücüne dayalı bir oyunu yok. Tamamen beyniyle oynuyor kısacası. O yüzden Ronaldo net fırsat veya penaltı olmadıkça eskisi gibi rahat gol atamaz
Bu karşılaştırma çoktan bitmedi mi boşa kendini yorma derimRonaldo messinin bağcıklarını bağlar anca
Atamaz Muhtemelen
Messi Ronaldo kini bağlar ronoldonun yaşı büyükRonaldo messinin bağcıklarını bağlar anca
Ulan 45 +4 TE yemeseydin 3 maç tutuyordu deli oldum