- 7,191
- 6,307
- 113
Tebrikler
Sadece bu kupon için değil ki bundan öncede 2 kupon vardı maçlar bitene kadar bir mesaj olmadı maçlar geldi 5 sayfa konu olduForum olmadığı takip etmediğimiz anlamına gelmiyor dost sabaha kadar takip ettik senin için
Ben hepsini içinden takip ettim dostSadece bu kupon için değil ki bundan öncede 2 kupon vardı maçlar bitene kadar bir mesaj olmadı maçlar geldi 5 sayfa konu oldu
Sen şu altın dışı getir bozduralim dost başka careesi kalmadiForum olmadığı takip etmediğimiz anlamına gelmiyor dost sabaha kadar takip ettik senin için
Diş mi kaldı dost NBA perişan etti bizi ev kaldı bi ya haaakkk ya 2 evimiz olcak yada belediye ye başvururuzSen şu altın dışı getir bozduralim dost başka careesi kalmadi
Sen benim konulara yazma.Verdiğim paraları kimsenin yüzüne vurmayı sevmem ama bu forumda en sevdiğim adam sendin borç istedin borç verdik üzerinden aylar geçti karşılığında whatsapptan beni engelledin.Eğer parasındaysam Allah sabaha çıkarmasın beni.Seninle bizim tanışıklığımız 4-5 seneyi buluyor ve burada çoğu insanın bilmediği durumlarımı bildiğin oldu.Seni abi olarak gördüm hep elimde oldukça kardeşlikte yapmaya çalıştım.Sen ise 3-5 kuruş için yılların sohbetini hiçe saydın.Bana vermeyeceğim durumlarım çıkmaz kardeşim deseydin sana zaten helali hoş olsun derdim.Zaten o kadar zamanda aylarca tek kelimede söylemedim sana.Benden yana helali hoş olsun yine kendine dikkat etSen şu altın dışı getir bozduralim dost başka careesi kalmadi
Aynı şekilde tekrar altını çiziyorum konu paraysa Allah sabaha çıkarmasın kumar oynayan adamlarız o durumlardan hepimiz geçtik.Sen benim çok kıymet verdiğim abi gibi gördüğüm bir insandın.Çok özel durumlarımı bile bilen biriydin.Yaptığın kanıma çok dokundu parası cehennemin dibine gitsin duygular dostluklar daha ağırSen benim konulara yazma.Verdiğim paraları kimsenin yüzüne vurmayı sevmem ama bu forumda en sevdiğim adam sendin borç istedin borç verdik üzerinden aylar geçti karşılığında whatsapptan beni engelledin.Eğer parasındaysam Allah sabaha çıkarmasın beni.Seninle bizim tanışıklığımız 4-5 seneyi buluyor ve burada çoğu insanın bilmediği durumlarımı bildiğin oldu.Seni abi olarak gördüm hep elimde oldukça kardeşlikte yapmaya çalıştım.Sen ise 3-5 kuruş için yılların sohbetini hiçe saydın.Bana vermeyeceğim durumlarım çıkmaz kardeşim deseydin sana zaten helali hoş olsun derdim.Zaten o kadar zamanda aylarca tek kelimede söylemedim sana.Benden yana helali hoş olsun yine kendine dikkat et
Senin genelde derdin para. 8 saat roll takipmettik 120k kazandın 500tl attınAynı şekilde tekrar altını çiziyorum konu paraysa Allah sabaha çıkarmasın kumar oynayan adamlarız o durumlardan hepimiz geçtik.Sen benim çok kıymet verdiğim abi gibi gördüğüm bir insandın.Çok özel durumlarımı bile bilen biriydin.Yaptığın kanıma çok dokundu parası cehennemin dibine gitsin duygular dostluklar daha ağır
500 tl almışsın ya işte neyin lafını yapıyorsun daha. Taş attın da kolun yoruldu sanki. 500 tl için teşekkür edeceğine ettiği lafa bak. Valla Hakanlar bitmezSenin genelde derdin para. 8 saat roll takipmettik 120k kazandın 500tl attın2 gün önce kupon takipmet gelirse verecem dedin , teiplere girdin vermiyorum diyip 2 gün bannlattın. Paran olunca değişik bi kişiliğe bürünüyorsun. 2 gün sonra roll takip edeceksin hepimiz gibi. Şansın varken iyi değerlendir. Bolşans. Şansın daim olsun
500 atmışım herif parayı beğenmiyor.Foruma 1 ay olmamış üye olalı sırf roll takip etti emek verdi diye 500 gönderdim(ki o gün 14 kişiye gönderdim) eleman 500 ü beğenmiyor.Üstüne bana 1 hafta boyunca alacaklı gibi hergün dilencilik yapıp para istedi en son yönetime bildirdim ban yedi gelmiş burada bana nutuk atıyor hıyarSenin genelde derdin para. 8 saat roll takipmettik 120k kazandın 500tl attın2 gün önce kupon takipmet gelirse verecem dedin , teiplere girdin vermiyorum diyip 2 gün bannlattın. Paran olunca değişik bi kişiliğe bürünüyorsun. 2 gün sonra roll takip edeceksin hepimiz gibi. Şansın varken iyi değerlendir. Bolşans. Şansın daim olsun
Hakanlar bitmez vatan bölünmez hurrra 🤣🤣500 tl almışsın ya işte neyin lafını yapıyorsun daha. Taş attın da kolun yoruldu sanki. 500 tl için teşekkür edeceğine ettiği lafa bak. Valla Hakanlar bitmez
Böyle adamlara değil 500 selam verilmez dost500 tl almışsın ya işte neyin lafını yapıyorsun daha. Taş attın da kolun yoruldu sanki. 500 tl için teşekkür edeceğine ettiği lafa bak. Valla Hakanlar bitmez
Emek nedir sayınca onun sayesinde geldiğine mi inanıyorlar acaba onuda anlamış değilim..500 atmışım herif parayı beğenmiyor.Foruma 1 ay olmamış üye olalı sırf roll takip etti emek verdi diye 500 gönderdim(ki o gün 14 kişiye gönderdim) eleman 500 ü beğenmiyor.Üstüne bana 1 hafta boyunca alacaklı gibi hergün dilencilik yapıp para istedi en son yönetime bildirdim ban yedi gelmiş burada bana nutuk atıyor hıyar
Yalancıyı ne yapsınlar kardeş ? 1 hafta boyunca para istemedim. O gün sadece istedim ve kupon takip et atacam dedin. Kupon geldi vermiyorum dedin ve yönetime bildirdin. Paranız olunca götünüz başınız ayrı oynamasın , 2 gün sonra selam verecek arkadaş bırakın500 atmışım herif parayı beğenmiyor.Foruma 1 ay olmamış üye olalı sırf roll takip etti emek verdi diye 500 gönderdim(ki o gün 14 kişiye gönderdim) eleman 500 ü beğenmiyor.Üstüne bana 1 hafta boyunca alacaklı gibi hergün dilencilik yapıp para istedi en son yönetime bildirdim ban yedi gelmiş burada bana nutuk atıyor hıyar
Reis bak güzel adamsın , iyi paralar kazanıp güzel dağıtımlar yaptım takdir ediyorum. Paran bitince millete sarmaya ve yalamaya başladın. Gerek yok. Karakterini bozmaEmek nedir sayınca onun sayesinde geldiğine mi inanıyorlar acaba onuda anlamış değilim..
O gün mü istedin senin sadece bir kaç mesajın duruyor arşivim sağlamdır.Diğerlerinide yönetimi ekleyelim onlar söylesin kestanen varsaYalancıyı ne yapsınlar kardeş ? 1 hafta boyunca para istemedim. O gün sadece istedim ve kupon takip et atacam dedin. Kupon geldi vermiyorum dedin ve yönetime bildirdin. Paranız olunca götünüz başınız ayrı oynamasın , 2 gün sonra selam verecek arkadaş bırakın

Olayın seninle ilgili olan hiçbir kısmı yok. Ben roll açmadan veriyorum. Reklama gerek yokHadi roll açta 1 kişiye 500 atabilecek misin kontrol edelim. 🤔
Kupon takip et atacam mı demişim bak bakayım şopar mesajlarınaYalancıyı ne yapsınlar kardeş ? 1 hafta boyunca para istemedim. O gün sadece istedim ve kupon takip et atacam dedin. Kupon geldi vermiyorum dedin ve yönetime bildirdin. Paranız olunca götünüz başınız ayrı oynamasın , 2 gün sonra selam verecek arkadaş bırakın
Aynı günün mesajlaeını alıntılama. Söz verdiğin günkğ sözünü tutmadın ve Bidaha yazmadım bu kadae basit. 1 hafta üst üste mesaj attığımı atsana hadi ? 1 ayda 2 kere yazmışımO gün mü istedin senin sadece bir kaç mesajın duruyor arşivim sağlamdır.Diğerlerinide yönetimi ekleyelim onlar söylesin kestanen varsaEkli dosyayı görüntüle 946046Ekli dosyayı görüntüle 946047Ekli dosyayı görüntüle 946048