- 6,308
- 10,486
- 113
Bol şanslar dostİsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
Bolsanslar yazdığın gibi gelsin kankaİsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
Bol şanslar dost
Bol şanslar dost kalbin güzelli gibi gelsin
Teşekkür ederim krallarBolsanslar yazdığın gibi gelsin kanka
Bol şans Almancıİsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
bol şans lordİsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
şans seninle olsun dostİsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
Bu kupon wonlar güllü yerini al şu babadan kalma evi okutta bas sana Erenköyde bi ev alalımBol şans Almancı
bol şans lord
Sağolun varolun dostlarşans seninle olsun dost
Almancı bizim yicek ekmeğimiz yok sen ev diyonBu kupon wonlar güllü yerini al şu babadan kalma evi okutta bas sana Erenköyde bi ev alalım
Bol şans hocamİsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
Bol şansİsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
Pederde yoksa şu Antalya’daki dayıyı koparsaydık Erhanım bak bu kupon kaçmaz ev parası çıkarır uyandırayım.Lavuk o kadar kardeşlik yaptı sana bi 500K nın lafını yapmazAlmancı bizim yicek ekmeğimiz yok sen ev diyon
Dayıyı kalpten götürür 500kPederde yoksa şu Antalya’daki dayıyı koparsaydık Erhanım bak bu kupon kaçmaz ev parası çıkarır uyandırayım.Lavuk o kadar kardeşlik yaptı sana bi 500K nın lafını yapmaz