- 37,857
- 20,176
- 113
2. yarı gol bekletmeden gelse yine de kafa karışmasaCimbom’um yazdı golü dakika 5 aslanım Barış
2. yarı gol bekletmeden gelse yine de kafa karışmasaCimbom’um yazdı golü dakika 5 aslanım Barış
Korkum bu maçtı Cimbom erken yasladıysa ikinci yarıda bir tane atar diye umuyorum2. yarı gol bekletmeden gelse yine de kafa karışmasa
atar atar istekli takım bayaKorkum bu maçtı Cimbom erken yasladıysa ikinci yarıda bir tane atar diye umuyorum
Benimde korkum korner bahsi broKorkum bu maçtı Cimbom erken yasladıysa ikinci yarıda bir tane atar diye umuyorum
bol şanslar korneri içeri alırsak tamam burasıHerkese bol şanslar
Ashabi kardeşim @fearjr1992 ile ortak kupon analiz derin
Ekli dosyayı görüntüle 954839
O maç en güvendiğim maç dost ilk yarıdan en az 8 korner olur izle görBenimde korkum korner bahsi bro
Bol şans Kardeşim 👍Herkese bol şanslar
Ashabi kardeşim @fearjr1992 ile ortak kupon analiz derin
Ekli dosyayı görüntüle 954839
Sağol varol makina bakalım ne olacak akıbeti 😄bol şanslar korneri içeri alırsak tamam burası
Sağol varol dostBol şans Kardeşim 👍
barçadan en kötü iade alırız gibime geliyor tek sıkıntı korner umarım devreden 7+ çıkar da rahat rahat gelirSağol varol makina bakalım ne olacak akıbeti 😄
İnşallah dostbarçadan en kötü iade alırız gibime geliyor tek sıkıntı korner umarım devreden 7+ çıkar da rahat rahat gelir