- 90,471
- 100,030
- 113
Ne oldu la basket geldi mi
tebrikssssssAlayı won ulan çok temiz oldu
TebriklerGün içinde takiplik ortaya karışık 2 kupon yaptım bakalım akşam bizi neler bekliyor.Hiç umudum yok ama inşallah Cimbom’um yüzümüzü güldürür gece olmazsada duygular için canları sağolsun aslanların.Hepinize güzel bir gece diliyorum dostlar Ekli dosyayı görüntüle 945796Ekli dosyayı görüntüle 945797
Ters giden maç olmadı cl gollü geçti şansın daim olsun bu aradaÇok geriden geliyorsunEkli dosyayı görüntüle 945887
tebriklerGün içinde takiplik ortaya karışık 2 kupon yaptım bakalım akşam bizi neler bekliyor.Hiç umudum yok ama inşallah Cimbom’um yüzümüzü güldürür gece olmazsada duygular için canları sağolsun aslanların.Hepinize güzel bir gece diliyorum dostlar Ekli dosyayı görüntüle 945796Ekli dosyayı görüntüle 945797
Tebrikler dost daim olsunAlayı won ulan çok temiz oldu
Helal AlmancıÇok geriden geliyorsunEkli dosyayı görüntüle 945887
Kardeşim bu Okan niye böyleHelal Almancı
tebrikler guzel kupon olmusGün içinde takiplik ortaya karışık 2 kupon yaptım bakalım akşam bizi neler bekliyor.Hiç umudum yok ama inşallah Cimbom’um yüzümüzü güldürür gece olmazsada duygular için canları sağolsun aslanların.Hepinize güzel bir gece diliyorum dostlar Ekli dosyayı görüntüle 945796Ekli dosyayı görüntüle 945797
Okan’la falan olmaz bu işler kardeşimKardeşim bu Okan niye böyle
Adam ne yapsın bu aptallar topluluğuna . Okanin zaten gitmesi lazim artık Avrupa da başarı için gitmesi lazım . Başta çıkardığı kadro yanlış zatenUğurcanım gereğinden fazlasını yaptı ama olmadı
Etmediğim küfür kalmadı dost namusuza yemin ediyorum sevinç yaşayamadık lanet olsun böyle hoca kere aw adamıKardeşim bu Okan niye böyle
Bu kadroya beni köy teknik direktör olarak ben bile ligde şampiyon yaparım önemli olan AvrupaEtmediğim küfür kalmadı dost namusuza yemin ediyorum sevinç yaşayamadık lanet olsun böyle hoca kere aw adamı
8 defansif adamla çıkarsa olacagı buEtmediğim küfür kalmadı dost namusuza yemin ediyorum sevinç yaşayamadık lanet olsun böyle hoca kere aw adamı