- 6,712
- 11,015
- 113
Öncelikle bu inceliği için çok teşekkür ederim @İkasbet Destek bu tür siteler yatırımı fazlasıyla hakediyor.Kasa 500₺ dostlar hedef 2.5K başlayalım
Bu ekledikleri 500 de çekim min max 5 k oluyor diye biliyorum dost değiştiyse bilemem bi sor istersen bol şansÖncelikle bu inceliği için çok teşekkür ederim @İkasbet Destek bu tür siteler yatırımı fazlasıyla hakediyor.Kasa 500₺ dostlar hedef 2.5K başlayalım
Aaa evet dost min 5K imiş ben 5 katı sandım iyi dedin onuBu ekledikleri 500 de çekim min max 5 k oluyor diye biliyorum dost değiştiyse bilemem bi sor istersen bol şans
bol şans diliyorum dostumÖncelikle bu inceliği için çok teşekkür ederim @İkasbet Destek bu tür siteler yatırımı fazlasıyla hakediyor.Kasa 500₺ dostlar hedef 2.5K başlayalım
Bol şans dostumİlk adım kadınlar umarım atarlarEkli dosyayı görüntüle 871990
Kemalim nasılsın var mı bi sorun sıkıntıBu ekledikleri 500 de çekim min max 5 k oluyor diye biliyorum dost değiştiyse bilemem bi sor istersen bol şans
takılıyoruz boş boş kankam napalım sen nasılsınKemalim nasılsın var mı bi sorun sıkıntı
kemal abiiğğğtakılıyoruz boş boş kankam napalım sen nasılsın
Aynı valla tek kornerden yatmaya devam ediyoruz işte. Geliyorum birazdan dm yetakılıyoruz boş boş kankam napalım sen nasılsın
Tebrikler dostİlk adım won dostlar
ahmedim 🥳Aynı valla tek kornerden yatmaya devam ediyoruz işte. Geliyorum birazdan dm ye
Ah şu korner faul taç sevdan 😅 tamam kankamAynı valla tek kornerden yatmaya devam ediyoruz işte. Geliyorum birazdan dm ye