- 7,018
- 11,350
- 113
İlk 11 oynarsa çok ama çok çok iyi olurO iş oldu bil![]()
İlk 11 oynarsa çok ama çok çok iyi olurO iş oldu bil![]()
Kadroda kral kesin bilgiİlk 11’de yok diye gördüm ben ilk maçtada 60 sonrası girmiş
Rahat ol kral o is tamamİlk 11 oynarsa çok ama çok çok iyi olur
Bol şansYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Ekli dosyayı görüntüle 988966
Kesinleşmiş kadro değil dost son yarım saat belli olur.Lukaku çok sevdiğim futbolcu.11 başlarsa eğer beni üzmez üzersede çükü sağolsunKadroda kral kesin bilgi
Üzmez de kral sen inan bana ilk 11 başlıyor saplıcakkkKesinleşmiş kadro değil dost son yarım saat belli olur.Lukaku çok sevdiğim futbolcu.11 başlarsa eğer beni üzmez üzersede çükü sağolsun
Almanlarn trenini suruyom ben dayi zaten 😂😂oguz almanlar bi tren yapmis sorma la belki alirim cok hosuma gitti sende gelur soforluk yaparsin yari yariya yapariz

İyiben batarken bana lazım Olan paraları basarak yükselmişsin neden ses gelmiyor diyorum bende hahaha daim olsun kankim 🍀♥♥Seni bu Paris yatırmıştı değil mi kadim dost Cihanım.Her çeyrek kırbacı vurdum onlara kanın yerde değil okuyoruz bu oyunu kokluyoruz çeyrekleri @fearjr1992
Nasıl böyle iyi mi hıdıdı hıdıdı stili
Ekli dosyayı görüntüle 988980Ekli dosyayı görüntüle 988981Ekli dosyayı görüntüle 988982
Bu arada FAKE değillll ahahjsjsjsjd 😂😂İyiben batarken bana lazım Olan paraları basarak yükselmişsin neden ses gelmiyor diyorum bende hahaha daim olsun kankim 🍀♥♥
İlk maç girer girmez skora etki edince seve seve ilk 11e koymuş hoca ilk yarıdan atar bol şansYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar
Offff tebrikler kralSeni bu Paris yatırmıştı değil mi kadim dost Cihanım.Her çeyrek kırbacı vurdum onlara kanın yerde değil okuyoruz bu oyunu kokluyoruz çeyrekleri @fearjr1992
Nasıl böyle iyi mi hıdıdı hıdıdı stili
Ekli dosyayı görüntüle 988980Ekli dosyayı görüntüle 988981Ekli dosyayı görüntüle 988982
Dedik 11 başlıyor diyeİlk maç girer girmez skora etki edince seve seve ilk 11e koymuş hoca ilk yarıdan atar bol şans
Demedin mi dedik olm bana niye alıntı atıyorsunDedik 11 başlıyor diye
Senin icin demedik de karşındaki insanın yaşını başını bilmeden olumlu konuşma senin boyunda 2 tane oğlum var benimDemedin mi dedik olm bana niye alıntı atıyorsun
Bol şanslarYamal dostumuz saplamış.Lukaku gol atarına 50K gelir özel orandan.Lukaku yedek başlayacak ama 60 sonrası girer.Atacağına çok inanmıyorum ama sevdiğim topçu atarsa nice olur.Herkese hayırlı akşamlar