- 23,775
- 15,822
- 113
🧐Kesene bereket @LordVoldemort . @Enişte para nerde kardeşim delirtme beni lütfen
🧐Kesene bereket @LordVoldemort . @Enişte para nerde kardeşim delirtme beni lütfen
Jack dağıtacak parayı benim alakam yok senin ibana para atmak zorunda kalcaz sonra uğraş adliyelerde hiç işim olmazKesene bereket @LordVoldemort . @Enişte para nerde kardeşim delirtme beni lütfen
tebriklerÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Benim ki Halkbank. Emekli maaşı hesabı kardeşim sıkıntı olmaz yaniJack dağıtacak parayı benim alakam yok senin ibana para atmak zorunda kalcaz sonra uğraş adliyelerde hiç işim olmaz
Nerden emeklisin kardeşim ayıptır sorması Polonya Ülkü ocaklarından mıBenim ki Halkbank. Emekli maaşı hesabı kardeşim sıkıntı olmaz yani
Seçil hanımdan sonra totoyu toplayamadinBenim ki Halkbank. Emekli maaşı hesabı kardeşim sıkıntı olmaz yani
Seçil emekli etti bunu malulenNerden emeklisin kardeşim ayıptır sorması Polonya Ülkü ocaklarından mı
Hayırlı olsun gerçekten çok sevindim.Öncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Tebrikler daim olsun kardeşimÖdeme geldi beyler
Teşekkürler @Makrobet DestekÖdeme geldi beyler
Bereketini gör hocam güle güle kollanÖdeme geldi beyler
Tebrikler dostÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
Güle güle harca bolsanslarÖdeme geldi beyler
Hayırlı olsun kardeşimÖdeme geldi beyler
Hayırlı olsun kralÖdeme geldi beyler