Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin LordVoldemort | Makrobete Teşekkür Dağıtımı Yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,811
4,448
113

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,262
630
113
Öncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Ekspekto patronum dostum

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,406
12,054
113
Abooo kaçırmısız

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,258
3,381
113

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,837
2,503
113

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,243
6,201
113
Birazdan Forum Ana sayfa rolling yağmuruna tutulcak inşallah hepimiz yeşilleniriz dostlarım şansımız bol olsun bu arada yazarken ödül geldi başlayalim bakalım

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,406
12,054
113
Ayıp olmasın diye teşekkür konusu açmış arkadaş ama yinede makrobet demekki güvenilmez bir site adam kaç kere tek gole kaldım yazmasına rağmen sırlarla etkinlik bitti filan yazmışlar, kaçmaya çalışmışlar işin özü, zaten hakkaniyetli büro olsa iş adminlere rica minnet ettirme seviyesine gelmezdi bile yaptıkları ayıp yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...