Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin LordVoldemort | Makrobete Teşekkür Dağıtımı Yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
373
83
Öncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Tebrikler

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,496
6,581
113
Öncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
tebrikler

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,273
1,660
113
Bizde talibiz arkadaşlar 😀😀😀

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,893
15,912
113
Tebrikler dostum daim olsun kazancın şansın bol olsun

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,084
1,693
113
Tebrikler knk güle güle harca

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,559
1,393
113
Kesene bereket talibim bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...