Para olduktan sonra yatırıcak site çok reisSeçkini ilk defa bu kadar sinirli gördüm dün dur bakayım arkadaşta kripto varsa sana öyle güzellik yapalım trx alayım 5000lik öyle dağıt ibana uğraşma kimse yatıramaz zaten
Sende varsın dost rolcülerde . Özelden tek tek ulaşacağım sadece konu içi teşekkür yazmak istedim hem foruma hem siteye@LordVoldemort bu arada konu içinde seçtiklerini belirtme yasak özelden ulaş roll yaptıracaklarına
Aynen bende görüyorum onu şuanDaha önce bir kere bile roll açmamış adamlar roll açmaya talip oluyor ilginç.
Ben de talibim hocam basarılı olursam senin vesilenle bende sponsor olayım bi arkadasa roll icinSende varsın dost rolcülerde . Özelden tek tek ulaşacağım sadece konu içi teşekkür yazmak istedim hem foruma hem siteye
Cok güzel düşünmüşsün üstad kazancın daim olsun hepSende varsın dost rolcülerde . Özelden tek tek ulaşacağım sadece konu içi teşekkür yazmak istedim hem foruma hem siteye
Emin ol %99 site bu miktar da kesinlikle insiyatif sağlamaz iyi yanına denk gelmişsin @Makrobet Destek teşekkürler anlayışınız için bu aradaSende varsın dost rolcülerde . Özelden tek tek ulaşacağım sadece konu içi teşekkür yazmak istedim hem foruma hem siteye
Dost ben havale çektim valla trondan dağıtacak bir dosta ben 5500 atacağım hatta o babalığı yapsın 500 de dağıtma traşını alır sağlam biri lazım bana sen tron dağıtabilir misinSeçkini ilk defa bu kadar sinirli gördüm dün dur bakayım arkadaşta kripto varsa sana öyle güzellik yapalım trx alayım 5000lik öyle dağıt ibana uğraşma kimse yatıramaz zaten
Sabah makinanin konusu kolpaçino kumarhane sahnesi gibiydi konuda 8 ölü 5 yaralı çıkmış yazışmaları sonradan gördüm 🤣Gene kavga çıktı puahah
Tbrkler kardes.sanki dün konuda makro destek yazmıştı zaten 50k eklenicek diye babamı öyle geldiÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Enişte yapar puahahDost ben havale çektim valla trondan dağıtacak bir dosta ben 5500 atacağım hatta o babalığı yapsın 500 de dağıtma traşını alır sağlam biri lazım bana sen tron dağıtabilir misin
Havala deagitamam tron hesabım var ama nasıl dagiticagimi bilmiyorum ogretirseniz yapabilirim.Dost ben havale çektim valla trondan dağıtacak bir dosta ben 5500 atacağım hatta o babalığı yapsın 500 de dağıtma traşını alır sağlam biri lazım bana sen tron dağıtabilir misin
He la ne kavga çıkmış okuyana kadar 3 sigara içtim puhahahSabah makinanin konusu kolpaçino kumarhane sahnesi gibiydi konuda 8 ölü 5 yaralı çıkmış yazışmaları sonradan gördüm 🤣
Ben havale yatırıp çekmiyorum 500 tl nin havale alınacağı hesapta çöptür kripto arkadaşta oluyor ççoğu zamanda olmayınca forumda @JackWilshere10 gibi kazanan adamlara soruyoruz onlarda cevap vermiyor ama ben unutmamPara olduktan sonra yatırıcak site çok reis