Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı LordVoldemort / NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,314
10,493
113
Yine baktık kafaya yatan bonus yok %50 haftasonu bonusu aldım.Ana parayı Miami maçının ilk yarı üstüne bastım çok tempolu başlayacağını düşünüyorum bonusuda sürpriz olsada bugün Lakersın Denverı yeneceğini düşündüğüm için 11 fark ve üzer atarına oynadım.Herkese bol şanslar.Para için takip edecek olanlar etmesin.Kazanç elde edersem bende yeri olan dostlara ulaşırım onlar kendilerini biliyorlar
IMG_4983.jpegIMG_4984.jpeg

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.11
Kupon kazancı 1.11₺

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,221
832
113

Yine baktık kafaya yatan bonus yok %50 haftasonu bonusu aldım.Ana parayı Miami maçının ilk yarı üstüne bastım çok tempolu başlayacağını düşünüyorum bonusuda sürpriz olsada bugün Lakersın Denverı yeneceğini düşündüğüm için 11 fark ve üzer atarına oynadım.Herkese bol şanslar.Para için takip edecek olanlar etmesin.Kazanç elde edersem bende yeri olan dostlara ulaşırım onlar kendilerini biliyorlarEkli dosyayı görüntüle 944423Ekli dosyayı görüntüle 944424
Bolşansss reis. Miami gelir ama lakers biraz zorlar

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,725
53,523
113
Yine baktık kafaya yatan bonus yok %50 haftasonu bonusu aldım.Ana parayı Miami maçının ilk yarı üstüne bastım çok tempolu başlayacağını düşünüyorum bonusuda sürpriz olsada bugün Lakersın Denverı yeneceğini düşündüğüm için 11 fark ve üzer atarına oynadım.Herkese bol şanslar.Para için takip edecek olanlar etmesin.Kazanç elde edersem bende yeri olan dostlara ulaşırım onlar kendilerini biliyorlarEkli dosyayı görüntüle 944423Ekli dosyayı görüntüle 944424
Bolsans

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,221
832
113
En son bu bonusla 5/4 yapmıştık yine neden olmasın. 2/2 yazalım

Ress07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
383
83
Yine baktık kafaya yatan bonus yok %50 haftasonu bonusu aldım.Ana parayı Miami maçının ilk yarı üstüne bastım çok tempolu başlayacağını düşünüyorum bonusuda sürpriz olsada bugün Lakersın Denverı yeneceğini düşündüğüm için 11 fark ve üzer atarına oynadım.Herkese bol şanslar.Para için takip edecek olanlar etmesin.Kazanç elde edersem bende yeri olan dostlara ulaşırım onlar kendilerini biliyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 944423Ekli dosyayı görüntüle 944424
Bol sans

kerimcitys

🦢
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,135
392
83
Ekli dosyayı görüntüle 944423Ekli dosyayı görüntüle 944424
Bom şans

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,159
1,042
113
Bol şans miami üst girdim bende birde denvers üst girdim bakalım din oynamadım altı güzel bitti ben oynadığım gün ters bitiyorlar

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,314
10,493
113
Bol şans miami üst girdim bende birde denvers üst girdim bakalım din oynamadım altı güzel bitti ben oynadığım gün ters bitiyorlar
Denverda üst olacak bence baremleri yüksek millet korksun diye yapılmış olabilir umarım kazanırsın sende dost

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,314
10,493
113
Herşey paramı Aga
Forumda o kadar çok dansöz varki para için her tarafı ayrı oynayan.Parası yokken dmden 50 tane mesaj atıp eline 3-5 kuruş geçince bir tarafları ayrı oynayan birde herkese işine göre muamele çeken öyle böyle ayar olmuyorum.Neyseki beyinlerinin dopamin seviyesi pik noktada olduğu için milyonda kazansa 2 güne sefalet boyutuna geçiyorlar.İşte o zaman konudan konuya sinyalden sinyale geçiyorlar ya öyle elemanlar hiç selam bile vermesin daha iyi.Bizim kapımız dost olanlara her daim açık

kerimcitys

🦢
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,135
392
83
Forumda o kadar çok dansöz varki para için her tarafı ayrı oynayan.Parası yokken dmden 50 tane mesaj atıp eline 3-5 kuruş geçince bir tarafları ayrı oynayan birde herkese işine göre muamele çeken öyle böyle ayar olmuyorum.Neyseki beyinlerinin dopamin seviyesi pik noktada olduğu için milyonda kazansa 2 güne sefalet boyutuna geçiyorlar.İşte o zaman konudan konuya sinyalden sinyale geçiyorlar ya öyle elemanlar hiç selam bile vermesin daha iyi.Bizim kapımız dost olanlara her daim açık
Kral forumda o kadar aktif bile değilim

kerimcitys

🦢
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,135
392
83
Boşver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...