Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Los Angeles Lakers Yarı Finalde Houston Rockets Elendi

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
131,676
92,951
113
1777712401723.png

Play-off ilk tur mücadelesinde Los Angeles Lakers, deplasmanda Houston Rockets'ı 98-78 yenerek seriyi 4-2 kazandı ve yarı finale çıktı.

Batı Konferansı play-off serisinin 6. maçında Rockets'ı bu sezonun en düşük skorunda tutmayı başaran Lakers,
yarı finalde son şampiyon Oklahoma City Thunder ile eşleşti.

Lakers'ta LeBron James 28 sayı, 8 asist, 7 ribaunt, Rui Hachimura 21 sayı, Deandre Ayton 16 ribauntla maçı bitirdi.

Milli basketbolcu Alperen Şengün'ün 17 sayı, 11 ribauntla "double double" yaptığı Rockets'ta, Amen Thompson 18, Tari Eason 14 sayı kaydetti.​

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,261
1,044
113
LeBron son yıllarına bir şampiyonluk daha katabilecek mi?

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,223
1,845
113
Bence de çok zor. Geçmişten kalan Lakers fanlığı var bende ya :D Kobe yıllarından beri favori takımım :)
Bro zaten Lakers da tek saygı duyduğum adam Kobe Allah rahmet eylesin güzel insandı LeBron yaşlanınca huyu suyu değişti uyuz olmaya başladım KD zaten neyse ağzımi bozmayacagim EDWARDS MVP olsun takımı şampiyon olsun bizim için yeterli

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,261
1,044
113
Bro zaten Lakers da tek saygı duyduğum adam Kobe Allah rahmet eylesin güzel insandı LeBron yaşlanınca huyu suyu değişti uyuz olmaya başladım KD zaten neyse ağzımi bozmayacagim EDWARDS MVP olsun takımı şampiyon olsun bizim için yeterli
Valla kendimi bildim bileli Kobe zamanından beri hep Kobe taraftarıydım. Lisede LeBron'u çok seven bi arkadaş vardı. Ben tam tersi hiç sempati duyamadım hep Kobe en iyisi derdim dalaşırdık birbirimize :D basketten, oyun zevkinden anlayan adam Kobe derdi aga. LeBron'a valla yalan söylemeyeyim başarılarına saygı duyarım da benim gözümde ne bir Jordan ne de bir Kobe'nin yarısı kadar hayranlık uyandırmadı. Bak kırmadigi rekor kalmadı nerdeyse herifin ama her şey bireysel başarı değil işte:)

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,223
1,845
113
Valla kendimi bildim bileli Kobe zamanından beri hep Kobe taraftarıydım. Lisede LeBron'u çok seven bi arkadaş vardı. Ben tam tersi hiç sempati duyamadım hep Kobe en iyisi derdim dalaşırdık birbirimize :D basketten, oyun zevkinden anlayan adam Kobe derdi aga. LeBron'a valla yalan söylemeyeyim başarılarına saygı duyarım da benim gözümde ne bir Jordan ne de bir Kobe'nin yarısı kadar hayranlık uyandırmadı. Bak kırmadigi rekor kalmadı nerdeyse herifin ama her şey bireysel başarı değil işte:)
Ayn öyle

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,261
1,044
113
Jordan bambaşka bir sayfa ama Kobe Bryant bana gerçek hayatta basketbolu sevdiren, basketbola başlamama sebep olan insandır. Okul takımına kadar yükselmiştim ortaokul ve lise dönemimde. Sonra koptuk hayat bize mutlu olma şansı vermedi :)

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,836
43,918
113
78 sayı ne la
Yukatel merkezefendi bile her maç 80 atiyor