Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Losers / Kasa 1k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,819
15,844
113
Karar senin cano saygı duyarım forumda üç beş kişi harici kimseyle ticaret yapma oda kafana yatmazsa paşa gönlün nasıl isterse öyle davran para senin , hayat senin
Geçen isim vermim biri slotda 100k ardından sporda 300k ya yakın para aldı yatırıma ek spin konusunda muhabbetim olan biri 3 kişiye ulaşıcam yazdı dm attım derdimi anlattım tamam vermeyebilir birşey diyemem ama kaale almayıp cevap dahi vermemesi kanıma dokundu ben birine vermeyecek dahi olsam cevap veririm

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Geçen isim vermim biri slotda 100k ardından sporda 300k ya yakın para aldı yatırıma ek spin konusunda muhabbetim olan biri 3 kişiye ulaşıcam yazdı dm attım derdimi anlattım tamam vermeyebilir birşey diyemem ama kaale almayıp cevap dahi vermemesi kanıma dokundu ben birine vermeyecek dahi olsam cevap veririm
Gördüm ben hatta sana dicektim kendini kucultme diye de vazgeçtim bak dun paran yoktu bugün var hayat iste

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,993
7,529
113
Kim olduğunu sanırım herkes anladi

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,874
21,395
113
Kanka öyle modeller para gelince kendinden geçen modeller , vereceksen vereceksin vermeyeceksen kolpa sıkmanın anlamı yok tamam üç kuruş belki ama adam sana güvenip yola çıkacak belki sigara alacak bilmiyorum o konuda haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...