- 24,448
- 25,704
- 113
İyi aga şükür gozukmuyonTakilmaca kanka seno sormali
İyi aga şükür gozukmuyonTakilmaca kanka seno sormali
Valla haftasonu disinda promolara bakip cikiyom eskisi gibi takilmiyorum dostİyi aga şükür gozukmuyon
ben oyle hatirliyorm havuz sistemiBirisi anında havale ile 2500 yatırım yapsın da bizimki ödensinnbu yöntem öyle mi çalışıyor aw
Hangi siteBirisi anında havale ile 2500 yatırım yapsın da bizimki ödensinnbu yöntem öyle mi çalışıyor aw
Yatırım da şifre isteyen yontem değil mi oBirisi anında havale ile 2500 yatırım yapsın da bizimki ödensinnbu yöntem öyle mi çalışıyor aw
Yok o anında qrYatırım da şifre isteyen yontem değil mi o
NtvsporbetHangi site
yok onune sitenin belirledigi rakamlar cikiyor birisini seciyorsun yani başka kullanici 1750 cekiyorsa sana 1750 yatirabilirsin diyor ve ibani veriyorYatırım da şifre isteyen yontem değil mi o
Osite yaşıyormu. YawNtvsporbet
Tam senlik site HgshdNtvsporbet
Yaşıyor bildiğim en sağlam betçoOsite yaşıyormu. Yaw
Link neYaşıyor bildiğim en sağlam betço
Valla 2017drn beri üyeyim aktif şekilde bir yamuk görmedim 50 kere spin sakladım bu seferlik çekin tekrarlanmasın dediler kaç kere puahahaTam senlik site Hgshd
Link ne
Beni tanıyanlar bilir yıllardır muayen siitemdir @Erhan2121 pyahahaNTVSPORBET
m.ntvsporbet676.com
Yok arzubetNtvsporbet
Üye olmadığım nadir sitelerden hshhahzValla 2017drn beri üyeyim aktif şekilde bir yamuk görmedim 50 kere spin sakladım bu seferlik çekin tekrarlanmasın dediler kaç kere puahaha
Bunlar senin memlekette ha bı plazadalarBeni tanıyanlar bilir yıllardır muayen siitemdir @Erhan2121 pyahaha