- 49,330
- 54,139
- 113
2 defa cikti bana neden 3 olmasin gerçi 300 lira az ama ne yapalım pauahBize çekiliş çıkmasx
2 defa cikti bana neden 3 olmasin gerçi 300 lira az ama ne yapalım pauahBize çekiliş çıkmasx
O çok oluyor işte belki gol 5 dk geç gelse şuan 30k çekşmdeydiYav vallahi kaç defa oldu kupon yapayım diye para yatırıp dur yukselteyim diye vakit kaybedip büyük para kaybettigim sayısını bile bilmiyorum
Çıksa iyi para 2 paket sigara2 defa cikti bana neden 3 olmasin gerçi 300 lira az ama ne yapalım pauah
Eyy ekonomi sen ölmüşsün haberin yok puahaÇıksa iyi para 2 paket sigara
Talihim yok bahtım kara geçmiş olsunYav vallahi kaç defa oldu kupon yapayım diye para yatırıp dur yukselteyim diye vakit kaybedip büyük para kaybettigim sayısını bile bilmiyorum
Ben ekonomistimEyy ekonomi sen ölmüşsün haberin yok puaha
Şu kuponu bedavaya getirme aşkı beni mahfettiO çok oluyor işte belki gol 5 dk geç gelse şuan 30k çekşmdeydi
Bedava peynir nerde olur reşatımŞu kuponu bedavaya getirme aşkı beni mahfetti
Tahir bu senin için2. Roll 2. Adım
Diğer yere bak agamTalihim yok bahtım kara geçmiş olsun
Ntvsport tan umudu kestin herhalde puaha2. Roll 2. Adım
Tebrikler gshdhds
Çekim gelmedi mi reisBen ekonomistim
Şaka bı yana takımlar için kalp kırmaya gerek yok adamlar milyon dolar alıyor kazanan da kaybedende gerek yok aga tribünde taraftar ölüyor maç için kimin umurunda gerek var mıTebrikler gshdhds
Tabi aynen ole futbol için sevdiğimiz adamlar ile tartışmanın ne anlami varŞaka bı yana takımlar için kalp kırmaya gerek yok adamlar milyon dolar alıyor kazanan da kaybedende gerek yok aga tribünde taraftar ölüyor maç için kimin umurunda gerek var mı
Yenilirken bos boş konuşuyordun yenince iyilik meleği oldun aw hahdhdxŞaka bı yana takımlar için kalp kırmaya gerek yok adamlar milyon dolar alıyor kazanan da kaybedende gerek yok aga tribünde taraftar ölüyor maç için kimin umurunda gerek var mı