- 17,884
- 11,273
- 113
Brom ben de tam tersini düşünüyorum fener yardımlara rağmen bir halt yiyemiyorfenerimin ayaği takilsa hakemler hemen düşüruyorlar hiç affetmiyor gsnin elinden tutup şampiyon yapiyorlar
Brom ben de tam tersini düşünüyorum fener yardımlara rağmen bir halt yiyemiyorfenerimin ayaği takilsa hakemler hemen düşüruyorlar hiç affetmiyor gsnin elinden tutup şampiyon yapiyorlar
Bugun ku fener maçı için yazmadım zaten bu kadroyla bısey yapamazdıMaçı izliyor musun
Valla yok suanGalatasaray hariç yok haklısın kardeşim
Allah akıl fikir versinfenerimin ayaği takilsa hakemler hemen düşüruyorlar hiç affetmiyor gsnin elinden tutup şampiyon yapiyorlar
Dün dk 60 ta kim kırmızı gördğ o zaman puhhfenerimin ayaği takilsa hakemler hemen düşüruyorlar hiç affetmiyor gsnin elinden tutup şampiyon yapiyorlar
Fenerin kadrosunda suan forvet yok ve başarımı bekliyor fenerBugun ku fener maçı için yazmadım zaten bu kadroyla bısey yapamazdı
Arda güleri alacaklar seneyeFenerin kadrosunda suan forvet yok ve başarımı bekliyor fener
Ryan donk la şampiyon olduk bizFenerin kadrosunda suan forvet yok ve başarımı bekliyor fener
Konya da kaybetti ertesi gün başkanı çıktı ağlamaya TV ye alışmışlar kağıtta maç oynamaya şok oldularfenerimin ayaği takilsa hakemler hemen düşüruyorlar hiç affetmiyor gsnin elinden tutup şampiyon yapiyorlar
Yok la muslera sayesindey di o her mac macin adami seçiliyor du bir tafarel 2 muslera müthiş kaleciler diRyan donk la şampiyon olduk biz
Kırve diyorum ya isterse hep olsun sampıyon ısterse asla olmasın mesele o degıl bunu fenerbahce için demiyorum var çıktı Türkiye de hala haksız kararlar verılıyor böyle baska lig gordun muFenerin kadrosunda suan forvet yok ve başarımı bekliyor fener
valla tff gs yi biraz kolluyor bizde bir okadar siçarak oynuyoruz malesef durust olmak gerekirse...Brom ben de tam tersini düşünüyorum fener yardımlara rağmen bir halt yiyemiyor
Valla bence yüz kat feneri kolluyor ama yine de sen bilirsin kankavalla tff gs yi biraz kolluyor bizde bir okadar siçarak oynuyoruz malesef durust olmak gerekirse...
Yaw dikine adam gecen oyuncumu kaldi nerde eski oyuncular bir yamal var suan futbol tamamen tiyatro haline döndü turkiye degil hiç bir lig suan keyif vermiyor hatalar da cabası isteKırve diyorum ya isterse hep olsun sampıyon ısterse asla olmasın mesele o degıl bunu fenerbahce için demiyorum var çıktı Türkiye de hala haksız kararlar verılıyor böyle baska lig gordun mu
Spor dalı olmaktan çıktı artık ticarethane olduYaw dikine adam gecen oyuncumu kaldi nerde eski oyuncular bir yamal var suan futbol tamamen tiyatro haline döndü turkiye degil hiç bir lig suan keyif vermiyor hatalar da cabası iste
Hepimize yeter Steven Sadettin SaranSadettin Saran Başkan
Galatasaray Şampiyon
Sadettin Saran Başkan
Galatasaray Şampiyon
Sadettin Saran Başkan
Galatasaray Şampiyon