- 80,970
- 54,137
- 113
300 bin tl vay anasini3 TL den sattiydim bende zamanında 5000 tane var di aklımı skm.
300 bin tl vay anasini3 TL den sattiydim bende zamanında 5000 tane var di aklımı skm.
Harbi çok yazik olmus 50003 TL den sattiydim bende zamanında 5000 tane var di aklımı skm.
Bundan bi yol olmaz diyip 15.000 lira ya verdiydim bro yüzüne bakmazlar diye akıl edemedik300 bin tl vay anasini
Aynen herkes öyle dedi dost ama herseyden cok artti vallaBundan bi yol olmaz diyip 15.000 lira ya verdiydim bro yüzüne bakmazlar diye akıl edemedik
İsin asli oyle degilmis ogrendigim kadariylaO parayla milyon vurdu amagaliba
Son 20 kusur tane falan vardı cubi ye sattiydim onu da 😀Aynen herkes öyle dedi dost ama herseyden cok artti valla
Bende novaya 10 15 tane sattiydimSon 20 kusur tane falan vardı cubi ye sattiydim onu da 😀
Ben de novaya 10 tane sattimBende novaya 10 15 tane sattiydimqma onlarda ucuz satti baya erkenden
Altay baskıya başladıDk 81 oldu yine olmaycak galiba
Harbi sinirlenmeye basladimDk 81 oldu yine olmaycak galiba
Slot hastalik yav baska bisey degilHarbi sinirlenmeye basladim
Bu takip isi cok sinir bozucuymus
Ah ah maasi 1 gecede dedeye prensese verirsen boyle olur Ömer
Kim diyor sattık diye dostxFTN leri satmasaydiniz olurdu
Cubi de 12 bin vardi
Bugun 24 bin dolar ohaaa 750 bin tl ediyor
Yok dost ben dede hic oynamazdim dedim bi max alim inada bindi is oc dedeSlot hastalik yav baska bisey degil
Ozelden dm de atilmiyo 🙃Kim diyor sattık diye dost
Benimde ayni geri verecek diye devam ediyoz sonra batişYok dost ben dede hic oynamazdim dedim bi max alim inada bindi is oc dede
O max alanlar piyanyo alsin daha yuksek ihtimal