Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Lugoj / Boston

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.00

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,040
62,505
113

Lugoj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,706
3,758
113
Bro eger cidden o adam sana 1 k attiysa cok yasa ben sana diyim.o yillardir hep konu acar hedefe ulasinca su kadar kisiye su kdr atcam der ya hedefe ulasamaz ya hedefe ulasir durmaz devam edip kaybeder yada hedefe ulasinca rulete gectim sifirladim der ve milletin 8 10 saatini calar o oyle bi adam
Kimseye söyleme dedi de ben yinede anteplinin ne kadar şahsına münasır bir beyefendi oldugunu yansıtmak istedim .d

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,040
62,505
113
Kimseye söyleme dedi de ben yinede anteplinin ne kadar şahsına münasır bir beyefendi oldugunu yansıtmak istedim .d
Bu arada bi çin atasozu derki at yalani si..eyim inanani 😁😁 surda 1 kisiyi inandiramazsin zaten anteplinin sana 1k attigina eger kendini cok zorlarsa 100 atar normal sartlarda 50 sabit 😁

Lugoj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,706
3,758
113
La allah ona verdigi cani alamiyor sen nasil alcan ondan 1k 😁 cevresindeki herkesi dolandirdi o ucan kuşa borcu var bide gelip burda konu acti taktik istiyordu adam 😁
(La allah ona verdigi cani alamiyor)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yanii, Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,288
22,097
113
Ben Antep liden raziyim
Ne zaman konu acsa gulmekten yariliyorum