- 90,576
- 100,119
- 113
Gelmese de atarız biz dost geldikten sonra herkes atar4 lu gelince etiket atarsin Erhan .🙃
Gelmese de atarız biz dost geldikten sonra herkes atar4 lu gelince etiket atarsin Erhan .🙃
Buyuk konusma dost bizim duvardaki saat bile 2 kere dogruyu gosteriyoEniste bize birkere kazandirsin daha foruma girmeyecez adagimizi da yaptik
Eniste ile.mazimiz cok uzun yilara dayaniyior dost tecrube sabitBuyuk konusma dost biziim duvardaki saat bile 2 kere dogruyu gosteriyo
Mefer pili yokmus
Yüklesin bi hesaba 500 kazancaz rulette dost bu kadar kıymetli bu paraBuyuk konusma dost biziim duvardaki saat bile 2 kere dogruyu gosteriyo
Mefer pili yokmus
Sukur hic bildirim gelmedi bugune kadarGelmese de atarız biz dost geldikten sonra herkes atar
Erhan senin icin onu taniyorum dedi bana wptanEniste ile.mazimiz cok uzun yilara dayaniyior dost tecrube sabit
Halamin tsgi olsa amcam olurdu dost bosverKarsruhe nin golu iptal.olmasa
Ev kirmizi yemse oluru vardi ama
Whatsapın yok bizde dost yalan ağzına yuva yapmışErhan senin icin onu taniyorum dedi bana wptan
Gördüğün gibi kırmızı ve iptallerden yattık ama analizlerimiz güzel dimiRostok ati eniste
Kirmizidan gidecez iyinizleGördüğün gibi kırmızı ve iptallerden yattık ama analizlerimiz güzel dimi
Yok kırmızı atar rostock tan giderKirmizidan gidecez iyinizle
Kuzenim yanimda 5 yasindaWhatsapın yok bizde dost yalan ağzına yuva yapmış
Bol şans dostKuzenim yanimda 5 yasinda
Ben dm yazmistim o duzenleme yapmis wp diye
Ban yedirtmek istiyormus kuzenim
Bu karsiyakaya taktim dost dep kazanir ve 171.5 alt orani 4.10 bu da kalsin buradaKirmizidan gidecez iyinizle
Oranda bi bitlik var çozemedimBu karsiyakaya taktim dost dep kazanir ve 171.5 alt orani 4.10 bu da kalsin burada![]()
Yine gol deil enişteBen böyle değildim yaşarken oldum
Bu kötü kaderi sonradan buldum dost
Öyle biz oynadık mı 50 tane iptal gelirYine gol deil enişte