- 31,264
- 25,866
- 113
Beşiktaşimin penaltısından yattı lavugun ayağı kaydi diger ayağına çarptı top çift vurus ldan paketNoldu iknow
Beşiktaşimin penaltısından yattı lavugun ayağı kaydi diger ayağına çarptı top çift vurus ldan paketNoldu iknow
Bu saattw bu kadar bilgili konusma error veririmBill gates kololineler uzerinde calismaya devam ediyor
Biliyorum onu saçma sapan bir şekilde yattı iyi çekmesen 9da gümlicekmiş daha çok üzerdiBeşiktaşimin penaltısından yattı lavugun ayağı kaydi diger ayağına çarptı top çift vurus ldan paket
9da beşiktaşa girmezdim büyük ihtimalle tenis kayardımBiliyorum onu saçma sapan bir şekilde yattı iyi çekmesen 9da gümlicekmiş daha çok üzerdi
Bol şans ben olsam alcaraz derdim ama çok güzel maç olacak bakalım21 maçtır maglup olmuyoruz Jannik Sinner 🤠Ekli dosyayı görüntüle 496281
Siner cok.formda son macta 2.0 aldi alcarzadan ezerek bakalim.kismetBol şans ben olsam alcaraz derdim ama çok güzel maç olacak bakalım
Servis kaçırmıyor o zaman ace üstü alınırmis bu maça aslındaSiner cok.formda son macta 2.0 aldi alcarzadan ezerek bakalim.kismet
Minumum 10 ace var gibi de alacaraz zayif ace konusundaServis kaçırmıyor o zaman ace üstü alınırmis bu maça aslında
Yine de atar iki üç taneMinumum 10 ace var gibi de alacaraz zayif ace konusunda
İlk servis yuzdeleri %80 %75 yetmişin altına düşmeseler sinerin dusecegini sanmiyorum en az 12 15 arasi olur gibiYine de atar iki üç tane
Bakalım nolcekİlk servis yuzdeleri %80 %75 yetmişin altına düşmeseler sinerin dusecegini sanmiyorum en az 12 15 arasi olur gibi
Aa benHoca bu maç devam etsin artık Ekli dosyayı görüntüle 496361
not: eski bi sohbetten alıntıanlayan anlar
Alla AllaAa ben
H yi eklemek zor muyduAlla Alla