- 31,884
- 13,775
- 113
Erkeksen @Lugoj @Muroo1988 var uzak kalalım plsEko zengin herzaman parayı bulur kız olsam ilk önce ona verirdim🤣🤣🤣🤣🤣
Erkeksen @Lugoj @Muroo1988 var uzak kalalım plsEko zengin herzaman parayı bulur kız olsam ilk önce ona verirdim🤣🤣🤣🤣🤣
uzak derken benden uzak kallErkeksen @Lugoj @Muroo1988 var uzak kalalım pls
@Lugoj bakıo erkekler tostum ona ulas@Aekrem kanka aşık oldum sana zenginsin diye @Muroo1988 fakir işim olmaz onla 🤣🤣🤣🤣
Acuna fon aktarımı saqladm ben kacırma dermO. fakir ama @Aekrem nasıl doyacak beni sen zenginsin yakışıklı 🤣🤣🤣🤣
@Muroo1988 bakma öyle dediklerimi ben top degiliim sadece kafam kıyak votka içiyorum kaç duble içtim 6 duble içiyorum 🤣🤣Fakirligin gözünü seveyim nasılda çene yaptırıyor![]()
Mironun saati 500 lira dost hafife alma@Muroo1988 senden vazgeçmem fakir olsan bile
Oyşşşş eko neler diyor maltepeli gardaş 🤣@Muroo1988 insanın kafası güzel olunca düşmanı koynuna bile girer @Aekrem misali
@Muroo1988 kendimi bir an @Aekrem koynunda hissettim ama neysek rüyaymış kafam güzel diyeOyşşşş eko neler diyor maltepeli gardaş 🤣
Önden amerika yoksa arkadan amerika sen gardaş@Muroo1988 kendimi bir an @Aekrem koynunda hissettim ama neysek rüyaymış kafam güzel diye
Dur seni kime havale edecemi buldm@Muroo1988 kendimi bir an @Aekrem koynunda hissettim ama neysek rüyaymış kafam güzel diye
@Muroo1988 analı tercih etmiyorum çünkü @Aekrem patlıcanı büyük diyeÖnden amerika yoksa arkadan amerika sen gardaş![]()
@1985turbo bu tostumız cok eski forumcu para bunda herkesten para ister cekim paylas ypr üstüne@Muroo1988 analı tercih etmiyorum çünkü @Aekrem patlıcanı büyük diye
@Aekrem o kim@1985turbo bu tostumız cok eski forumcu para bunda herkesten para ister cekim paylas ypr üstüne