- 31,884
- 13,775
- 113
tanırsın zamanla merak etme zenqin bi tost oda diom ya para ister iki dk sonra cekşm paylas atar
tanırsın zamanla merak etme zenqin bi tost oda diom ya para ister iki dk sonra cekşm paylas atar
@Aekrem sen beni eskortluk sandın daha neler ayıptanırsın zamanla merak etme zenqin bi tost oda diom ya para ister iki dk sonra cekşm paylas atar
İstanbul maltepelimisin dost@Aekrem sen beni eskortluk sandın daha neler ayıp
Daha once evet şimdi başka yerliyim @Muroo1988 bunları vakit geçsin diye söylüyorum yanlış anlama delikanlıyızİstanbul maltepelimisin dost
Delikanliyiz ne alaka 🤣🤣Daha once evet şimdi başka yerliyim @Muroo1988 bunları vakit geçsin diye söylüyorum yanlış anlama delikanlıyız
@Muroo1988 bildiğin gibi birisi değilim tanıyorsun beni sadece kafam kıyak ondan yanlış anlama 🤣🤣Delikanliyiz ne alaka 🤣🤣
@Muroo1988 çok kaçırdım.ickiyi@Muroo1988 bildiğin gibi birisi değilim tanıyorsun beni sadece kafam kıyak ondan yanlış anlama 🤣🤣
Alt yapi kaynaklibenımkı niye 45.5 la
bol şanslar
İi qeceler bebek@Muroo1988 @Aekrem iyi geceler ben yatar kankalar size bol şanslar
Altındaki ypı altındanmı?Alt yapi kaynakli![]()
Bol şans 🤞Sponsor @Muroo1988 thanks Ekli dosyayı görüntüle 516170
Piskolojimi bozdun ekocum 🤣Altındaki ypı altındanmı?
Bozarım az bile donsuz bıraktın qaza,qetirip ada davsanı ajun apiimPiskolojimi bozdun ekocum 🤣
Kopya çekersen olacagi o 🤣Bozarım az bile donsuz bıraktın qaza,qetirip ada davsanı ajun apiim
Hayatımızı öptun tostum donsuz qeziokKopya çekersen olacagi o 🤣
Telafi edecez ekom salla payfixe bi binlik bak neler oluyor neler 🤣Hayatımızı öptun tostum donsuz qeziok
Ulan ajun ılıcalı yazmak kolaymı o kdr uzaaa hadi eski tostTelafi edecez ekom salla payfixe bi binlik bak neler oluyor neler 🤣