Pp degisip durma her seferinde asik oluyorum ekocumUlan ajun ılıcalı yazmak kolaymı o kdr uzaaa hadi eski tost
Pp degisip durma her seferinde asik oluyorum ekocumUlan ajun ılıcalı yazmak kolaymı o kdr uzaaa hadi eski tost
Beter olasın subaşını çıtır çıtır yedinPp degisip durma her seferinde asik oluyorum ekocum
Subaşı demeyeydin iyiydi 🤣Beter olasın subaşını çıtır çıtır yedin
Biz kesmeyiz icinde kaybolun uzaaa
benimkinin başı demedm ya kardoSubaşı demeyeydin iyiydi 🤣
Ne başı ne başı halay başı heyyy 😁benimkinin başı demedm ya kardo
çavani başı başı tostum bizim gupon nası qidioNe başı ne başı halay başı heyyy 😁
Embid icerde sayilirçavani başı başı tostum bizim gupon nası qidio
uff zenqinliqe dikey qirişEmbid icerde sayilir
İki mac baslamak uzere
Mirom sagolsun sayesinde aliminyumuff zenqinliqe dikey qiriş
Aliminyum diyip fiyatini yükseltmeMirom sagolsun sayesinde aliminyum
Miro harbi parayi bulmus eko burda olmamasi hayri alamet degilAliminyum diyip fiyatini yükseltme
bi bardak volim icip bayılmıstırMiro harbi parayi bulmus eko burda olmamasi hayri alamet degil
Volim icen gitsin serbetli su icsin hic bir farki yok 😁bi bardak volim icip bayılmıstır
Hic sulu zonzai imiş fıss bu 🤣Volim icen gitsin serbetli su icsin hic bir farki yok 😁
Sıfatan beli 😁😁😁Hic sulu zonzai imiş fıss bu 🤣
Bardak dediysem cay bardaqının yarısı kdr icip bayılıo
Senin qibi ajun apinin sıfatıyaaaSıfatan beli 😁😁😁
Ben hull citynin sahibiyim eko ayiktirayim 😁Senin qibi ajun apinin sıfatıyaaa
Hull city ayrı sana ayrı zoplayım ozel,oranı yaktin ulan her türlü zararsn ak cevremden uzak durBen hull citynin sahibiyim eko ayiktirayim 😁
Zortingen biliyor sen eko 🤣Hull city ayrı sana ayrı zoplayım ozel,oranı yaktin ulan her türlü zararsn ak cevremden uzak dur
Ona bir sana 5Zortingen biliyor sen eko 🤣