Bol şans diliyorum bir sponsorda ben arıyorum 😀
Adamın nick para üzerine , zengin birine benziyor 😀@İplikçi Nedim abimizin elli boldur![]()
Daha nba bahsi alanın 7 sülalesini sevsinler ilk per ne izledim bende bilmiyorumilk ceyrek barem 35.5 komedi
ağır alt oldu gıbı dost
Hahahaahh geçmiş olsunDaha nba bahsi alanın 7 sülalesini sevsinler ilk per ne izledim bende bilmiyorum
Tövbe
Miami 12 sayı attı 12 ne ya burası nba birde Playof bunlar iyice abarttı şikeyiDaha nba bahsi alanın 7 sülalesini sevsinler ilk per ne izledim bende bilmiyorum
Tövbe
Sike yok knk sahadakiler essek oglu essekMiami 12 sayı attı 12 ne ya burası nba birde Playof bunlar iyice abarttı şikeyi
dakikada 1 sayı attı adamlar awDaha nba bahsi alanın 7 sülalesini sevsinler ilk per ne izledim bende bilmiyorum
Tövbe
Sen ben çıksak 2 3 basket atardik zatenSike yok knk sahadakiler essek oglu essek
Sigir oglu sigir baska aciklamasi yok .d
Sinirden telefonu yiycem hepsi maca cikmadan masturbasyon yapmis cikmis gibi ölü hepsi ladakikada 1 sayı attı adamlar aw
avatardakı ahmet cakar gibi izliyorum macı awSinirden telefonu yiycem hepsi maca cikmadan masturbasyon yapmis cikmis gibi ölü hepsi la
Gecen mac boston -14.5 tan aldim maci verdi 1.05 orani vardi bugun de handi alacaktim gecen ki mac korkutu olaya gelavatardakı ahmet cakar gibi izliyorum macı aw
İlk per 33 sayı attılar ya rahat gelir üst senin bu maç gelirGecen mac boston -14.5 tan aldim maci verdi 1.05 orani vardi bugun de handi alacaktim gecen ki mac korkutu olaya gel![]()
Yok ya ikinci yari sureyi eriterek hucum edecek boston yine 40 i zor gorur perleroooo 70i gececekler gelebilir burdan
boston tşk geçiyor