- 22,226
- 6,962
- 113
Sıkıntı yok enişte ben seni seviyorum Allah işini gücünü rast getirsin.Sağol eksik olmada ben Burda kimseden 500 bile borç almadım bunca zaman en fazla sigara alırız bir de şans parası gudubetlık gitmıyor üstümüzden döner elbet
Sıkıntı yok enişte ben seni seviyorum Allah işini gücünü rast getirsin.Sağol eksik olmada ben Burda kimseden 500 bile borç almadım bunca zaman en fazla sigara alırız bir de şans parası gudubetlık gitmıyor üstümüzden döner elbet
Enişteyi severiz bir dm uzagındayızYok valla seviyorum ben enişteyi özü sözü bir adam. Denedim ama 3k kredi vermedi banka Ekli dosyayı görüntüle 457994
Sileyim o zaman enişteBu bankadan kredi alamazsın zaten boşa başvurma bir daha en titizi bu
Ahmo attı la sahi 3 bin bi kere lazımdı bir daha da vermedik banlandı gitti nerde belli değilSağol eksik olmada ben Burda kimseden 500 bile borç almadım bunca zaman en fazla sigara alırız bir de şans parası gudubetlık gitmıyor üstümüzden döner elbet
Elimde olsa 1 sn düşünmez sıkıntısını çözerdim ama vallahi bende de iş yok güç yok yarına sigara parası bile yok. Ama Allah büyük elbet güleceğizEnişteyi severiz bir dm uzagındayız
Hesaplarına para girip çıkıyorsa yüksek miktar sicil temizse bazı bankalar hiç çalışmamış olsanda veriyoSileyim o zaman enişte
Sicilin temizse garantiye başvur ama şubeden alırsın online dan vermezNeyse dost kuponu kirletmeyeyim hayırlı geceler. Tekrar Bol şanslar.
Enpara Akbank gerisi zorSicilin temizse garantiye başvur ama şubeden alırsın online dan vermez
Bende şimdi akbanktan 5 k denedim vermediYok valla seviyorum ben enişteyi özü sözü bir adam. Denedim ama 3k kredi vermedi banka Ekli dosyayı görüntüle 457994
Ben 1 kere krediye bulaştım daha tövbe ettim. Bu gidişle sigarayı da bırakırım gibime geliyorEnpara Akbank gerisi zor
Ama almasın zaten faizci tefeci pıcler onlara verecegız faiz havadan alalım diye elimizdeki de gidiyor haziranda faiz 900 da suan 2900 6 ayda 2000 tl faiz bindirdiler sadece yüzdük yüzdük bu sefer patladık
Bırak bulaşma bir daha olcak iş değil faizi boşuna haram etmemiş Allah bu orosp evlatlarına elini verdin mi kolunu kaptırıyorsunBen 1 kere krediye bulaştım daha tövbe ettim. Bu gidişle sigarayı da bırakırım gibime geliyor
Benim arkadas gecen aldi subeden ama o da az 3k verdilerEnpara Akbank gerisi zor
Ama almasın zaten faizci tefeci pıcler onlara verecegız faiz havadan alalım diye elimizdeki de gidiyor haziranda faiz 900 da suan 2900 6 ayda 2000 tl faiz bindirdiler sadece yüzdük yüzdük bu sefer patladık
Aynen öyle alınmaz kredi hiper enflasyon olduğu için kredi çekip ev almak mantıklıydı korona dan önce ama şimdi zor zaten vermiyorlar artık eskisi gibiBenim arkadas gecen aldi subeden ama o da az 3k verdiler
Kredi işi sakat zatten reis 1 veriyorsa 2 alıyor namusuzlar son 5 yıldır ülke yaşanacak halden çıktı
Ne ev e ne arabaya vermiyorlar artikAynen öyle alınmaz kredi hiper enflasyon olduğu için kredi çekip ev almak mantıklıydı korona dan önce ama şimdi zor zaten vermiyorlar artık eskisi gibi
Zamanında alan aldı bu saatten sonra zorNe ev e ne arabaya vermiyorlar artik
Milyonersen verirler asgariliysen vermezler