- 42,668
- 43,629
- 113
Resmi Won da tam şenlik olacakBurda da şenlik var![]()
UmarımResmi Won da tam şenlik olacak![]()
ben yatar dost bu gece 0la kapattık moraller bozuk yarın bugun nerde hata yaptım dıye dusunup beynı zınde tutmam lazım
Sağlık olsun hocam sıkma canınıben yatar dost bu gece 0la kapattık moraller bozuk yarın bugun nerde hata yaptım dıye dusunup beynı zınde tutmam lazım
enişte fazla acık bırakma sınyaller aku bıter yolda kalırsınBiz sozumuzu aldık @Lukaku9 dosttan enıste yatsakta paramız yarın gelır yeterkı kuponumuz gelsin
MerhabaBiz sozumuzu aldık @Lukaku9 dosttan enıste yatsakta paramız yarın gelır yeterkı kuponumuz gelsin
Sinyal falan la alakası yokenişte fazla acık bırakma sınyaller aku bıter yolda kalırsın
Sen hakkını kullandın dost buradan ekmek cıkmaz kangurunun dedigi gibi hacı recebb gectin 🤣Merhaba
bize bi prensesi cok gören hayatı fazla sorgulama enişte bırak akışınaSinyal falan la alakası yok
Enıste PARAMIZ YOK PARA LAZIM
Valla enıste dur son kursunumuzu oynamadık lukaku dost var hele kuponu içeri alalım 🤣🤣bize bi prensesi cok gören hayatı fazla sorgulama enişte bırak akışına
enişte prenses ıh ıh yaptıkca beti arttırıyomussun dogrumuValla enıste dur son kursunumuzu oynamadık lukaku dost var hele kuponu içeri alalım 🤣🤣