Her site topluyor dostumData topluyor bu a. S.... Pzvng o ... Ccc...lri
Her site topluyor dostumData topluyor bu a. S.... Pzvng o ... Ccc...lri
Bu kadar çevrimi ödeyen site koymazbaskan gozun mu tutmadi? la adamlar 100x cevrim koymus sence dolandirici bir site bu cevrimi koyar mi? az biraz aklinizla konusun ya. anasinin seyi gibi cevrim koymus herifler boyle dolandiricilik mi olur
Yuh be
alla alla. herifler cekim yapamaman icin koymus sendr uye olma benim gibi. bunun neyi dolandiricilik aw. bildigin fakir site iste. uye olma sendeÇekim yapamaman için koymuş o çevrimi yani dolandırıcılik bı nevi evet
Üye oluyorsun bilgilerini veriyorsun siteye prim vermiş oluyorsun zamanını çalıyorlar sitede vakit geçirip belki bı umut para yatirmani bekliyorlarReis yatırımsız diyor ne zararın olabilir
Olum siz 3 iq musunuz üye olmuyorum zaten vaktim bu kadar ucuz değil sizde vakit kaybetmeyin bilgilerinizi vermeyin diye iyiliginize söylüyorum size iyilik yapanda sucalla alla. herifler cekim yapamaman icin koymus sendr uye olma. bunun neyi dolandiricilik aw. bildigin fakir butceli site iste. uye olma sende
Sananne kardeşim kafam kıyak oynucam sananeeeeeeKardeşim kendine saygindami yok . 100x diyor yaa . Halen deneme yok diyosun. Olsa Alacan yani mk
senin gibiler yuzunden bu piyasa bitti zaten. gir bi siteye demo oyunlarda oyna. hayatinda kac kere 10x cevirdin de 100x bir umut diye bakiyorsunReis yatırımsız diyor ne zararın olabilir
3 iq olan sensin bro. dolandirici demekle uye olmayin bosuna demek arasinda daglar kadar fark var zekasi kit kardesim benimOlum siz 3 iq musunuz üye olmuyorum zaten vaktim bu kadar ucuz değil sizde vakit kaybetmeyin bilgilerinizi vermeyin diye iyiliginize söylüyorum size iyilik yapanda suc
Üye ol essek gibi çevirmeye çalış o bonusu hadi essek gibi cevirceksin lan onu git basla cevirmeye3 iq olan sensin bro. dolandirici demekle uye olmayin bosuna demek arasinda daglar kadar fark var zekasi kit kardesim benim
nereden anladınKolpa site bariz belli
harbi zekasizsin sen ha. orada kocaman benim gini sendr uye olma diyorum. okudugunu da anlamiyor. yazik. makarnayi acilen birak dostumÜye ol essek gibi çevirmeye çalış o bonusu hadi essek gibi cevirceksin lan onu git basla cevirmeye
zaten herkes cekım yapsa boyle sartmı koyarlar 100 kısıden 6 7 kısı cekıcek sırf negatiflik yapıyonuzÜye ol essek gibi çevirmeye çalış o bonusu hadi essek gibi cevirceksin lan onu git basla cevirmeye
6 7 kisi mi ahahahha. 1 kisi bile cekemez. en iyi ihtimal 10binde 1zaten herkes cekım yapsa boyle sartmı koyarlar 100 kısıden 6 7 kısı cekıcek sırf negatiflik yapıyonuz
@Shellac dost bu bebeleri burdan alın parkda oynasinlar laflara konusmalara bakÜye ol essek gibi çevirmeye çalış o bonusu hadi essek gibi cevirceksin lan onu git basla cevirmeye