Harbi amk sürekli başka şey diyip reddediyor nasıl alıyonuzNasıl aldın hep hata veriyor amk
Bonus talep ve kod girişinde sorun olduğu için şuan vermiyor yarın düzelir sanırımKanalda kod falan yok nerden aldin sen
düzeldiBen talep ettim işleniyor diyiyor kaç saattir şimdi canlıya yazdım güncelleme var alt yapı kaynaklı diyiyor
Salak saçma site oyunlari oynatmıyorBonusu aldık bu seferde oyunlar oynatmıyor
777tl yi 77bin çeviremeyende ne bilym yani
Vermiyo hala aynı hata vardüzeldi
La çevrim demiyor ki çevrim olsa gene iyi 77777 yap diyor777tl yi 77bin çeviremeyende ne bilym yani
Yaptım ben çekim verdim bakalım gelecek mi?777tl yi 77bin çeviremeyende ne bilym yani
Cook merak ettim öderse yazarmisin reisYaptım ben çekim verdim bakalım gelecek mi?
TamamCook merak ettim öderse yazarmisin reis
Hangi oyunda oldu bu reis
rulette 30 k yaptım sonra 500 bet clover gold spin attım 20 adet oyuna aldı 153 bin tl oldu kasa çekim verdim düzelttiler ama ödeme henüz gelmedi bakalım hayırlısı.Hangi oyunda oldu bu reis
Tebrikler dostum valla helal olsunrulette 30 k yaptım sonra 500 bet clover gold spin attım 20 adet oyuna aldı 153 bin tl oldu kasa çekim verdim düzelttiler ama ödeme henüz gelmedi bakalım hayırlısı.
Bakiye duzenlediyse gonderirlerrulette 30 k yaptım sonra 500 bet clover gold spin attım 20 adet oyuna aldı 153 bin tl oldu kasa çekim verdim düzelttiler ama ödeme henüz gelmedi bakalım hayırlısı.
Valla ödemeyi yaptılar paylaşana çok teşekkür ederim çok ihtiyacım vardı şuan vallaTebrikler dostum valla helal olsun