- 812
- 358
- 63
3 5 tane kumarbaz site kurmuş kumar krizleri tutmuş paraları yok milleti tokatlayacaklar zaten 2.5K parası oluptda şu an oynamayan adam hiç oynamasın tutupta bunlara prim vermeyin
Şimdi Berat kardeşim sen bu deneme bonusunu paylaşırken ne düşündün demedin mi bu Forum dakilerin parası yok sabahtan akşama bonus kovalıyorlar iyilik akımı kovalıyorlar bak bu konuyu sil bir daha böyle bonus paylaşmayın sitelere taviz vermeyin bak büyük küfür ederim gerçekten büyük küfür ederim kardeşim benimbilmiyom da o klasik dolandırıcı altyapısı değil en azından
siktir et brak beter olsunlar zaten konuyu acan müptezele birşey demiyorumBirazdan dolandirildim konuları başlar
harbiden bile bile dolandırılmak isteyen ruh hastaları var yani2.5 az 5 yatırım şartı olsaydı kabul ederdim
yok abi 5k şartı olacak yatircam üyeliğimide kendim kapatcam hiic siteyi uğraştırmcmharbiden bile bile dolandırılmak isteyen ruh hastaları var yani
Grand ekinoks efsane😂⚽Serdar abi sen bilirsin Luxor nasıl attı efsane değil miydi
O favori atimdi Muratcan ile beraberGrand ekinoks efsane😂⚽
Çoluk çocuğun işleriKonuya açıklık getirdim artık konuşmaya gerek yok konu kilit
Bunlar iyice çoğaldı oe bak nasıl konuşuyor bu siteleri forumda üstte tutucak bir yol lazım kimse tuzağa düşmesinKonuya açıklık getirdim artık konuşmaya gerek yok konu kilit