- 25,167
- 6,521
- 113
Adamın dediğine bak maçları izlemiş hiçbirinde gol atamamis sonra skorları değiştirmişler shshsishsh 😁😁😁
Adamın dediğine bak maçları izlemiş hiçbirinde gol atamamis sonra skorları değiştirmişler shshsishsh 😁😁😁
13 ne ara 67 oldu kör gözüne seninAnlamiorlar bilader canlı örnek gösterilen al wolsburg maçı 67 sutu var lyonun 1 gölü yok 67 Side boş kale atamiorlar bu takım diom yok her maç 10 gölü varmış gelse anlat
Son 3 maçında 1 0 bitmiş diğeri 2 0 bitmiş 10 gol değilmiş kör musunAnlamiorlar bilader canlı örnek gösterilen al wolsburg maçı 67 sutu var lyonun 1 gölü yok 67 Side boş kale atamiorlar bu takım diom yok her maç 10 gölü varmış gelse anlat
Dua et 5k mesaja az kalmışım banlanamam şu anda 🤣Canlı canlı izlemek kaydıyla gelecek 1 senede lyonun her maçına bakalım 1 gol atarsa forumdaki herkese 10 at bin dagitmassa kahpe evladiyim bukadar neyin bu konuda bu takımın geçmişinde gölü yok geleceğinde de imkansız Bakırköy kadinlarla yapsa bile o iddia hala geçerli atmassam şerefsizim gerçekleri görün ama
Kanka uğraşma 😁 bu elemana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor.
Ben böyle bişey görmedim kriz gecirecem burda hayla cins cins konuşuyorKanka uğraşma 😁 bu elemana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor.
Adamın yukarda yazdığına baktin mi? Son 20 maçını canlı izlemiş hiçbirinde gol olmamış sonradan skoru değiştirmişler 😁😁 bunu yazandan ne bekliyon? Allah bilir lyona oynadı yatınca saldırıyor shshshsh beter olsunBen böyle bişey görmedim kriz gecirecem burda hayla cins cins konuşuyor